2777
2789

بسمه تعالی 

خوش اومدید به تایپکم😍✅

این تایپک پر از انرژی مثبت هست ...

اومدیم ماه بهمن رو با شکرگذاری شروع کنیم 

توی بهمن ماه با همه مشکلات زندگی و سختی هاش میخوایم یه ماه عالی رو پشت سر بذاریم😇💚

انشالله توی این ماه به خواسته هامون برسیم

من مطالب رو میذارم لطفا با دقت بخونید💫💙

خدایا شکرت

ایندفعه امضام بلنده هرسری کوتاه مینویسم 🤌😅.همونجور که از اسم کاربریم مشخصه من ملکه۷۰ سابقم. درخواست تعلیق داده بودم بعد برای برگشت هرچی پیام دادم برنگشت مجبور شدم یه اکانت دیگه بزنم. از تاریخ۳ دی تا ۲۰ دی نبودم خدایی برای دوستام و سایت دلم تنگ شده بود 😥😘❤.تنها باش ولی رو نیمکت ذخیره نباش ☁️🍓.با افتخار یه دختر تورکم. تورک تبریز ✌😊شهر تبریز است جان قربان جانان میکند، سرمه چشم از غبار کفش مهمان میکند. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم لایک کنید دعا کنید این ماه ب همه خواسته هام برسم و ازدواجم جور بشه

همیشه این توان را داشته باش تا از کسی یا چیزی که آزارت می دهد، به راحتی دل بکنی... گاهی بعضی‌ها کارشان فقط چیدن بال آرزوهای شماست  

تمرین اول 🥰

ما باید برای به جریان انداختن شکرگزاری از گذشته شروع کنیم. که این ۳۰ روز شامل شکرگزاری برای چیزهایی که از قبل داشتیم، مرحله ی بعد شکر گزاری برای چیزهایی که میخوایم به دست بیاریم و مرحله ی اخر ایجاد شکرگزاری در سلول به سلول وجودمون که شکرگزاری بشه بخشی از زندگیمون. 

حالا برای روز اول:

ما باید یک دفتر که ترجیحا تمیز باشه و حس خوبی بهش داشته باشیم با یه خودکار که باهاش راحت هستیم رو انتخاب کنیم برای کل این۳۰روز،یه سری کارها هست که میشه کنار این تمرین انجام داد٫ واجب نیست که خودتون رو به خاطرش به زحمت بندازید ولی اگر براتون مقدور هست که تهیه کنید یا تو خونه دارید ازش استفاده کنید چون اینها که میگم باعث پاکسازی و ارتعاش بالا میشه.🥰💚

خب بچه ها ما باید از ۱ بهمن ماه  تو هر ساعتی که حس بهتری داریم یه کار بسیار مهم انجام بدیم.🤗💛

یه گوشه ای رو برای خودتون انتخاب کنید. چشماتون رو ببنید .

سعی کنید به هیچی فکر نکنید ولی اگر فکری تو سرتون اومد مقاوت هم نکنید فقط اروم باشید 🫀🤍

حالا شروع میکنیم. در تمرین اول که بسیااااار مهم هست و حس شما رو عااااالی میکنه قول میدم بهتون شما باید ده تا از موهبت هایی که دارید رو بنویسید.

موهبت به معنای نعمتی ک دارید. به عنوان مثال خدایا سپاس گزارم که چشمام میبینه. خدایا سپاس گزارم که انگشتام کار میکنه. خدایا سپاس گزارم که فرزند دارم. و هر چیزی که براتون نعمت هست و از گذشته تا به حال دارید. شما باید فردا ده نعمت رو بنویسید. بعدش برگردید به اولی. اون رو بخونید و در پایان اون جنمله بنویسید شکر گزارم. یا خدایا شکرت. و همون لحظه با همه ی احساستون برای اون نعمت خداررو شکر کنید