2777
2789
عنوان

لطفا تاپیک راجب ی قومیت خاص نزنین

200 بازدید | 23 پست

میان یهو میگن ترکا خوبن ترکا بدن!این مدلیشون بده!یا مردای کوردا با سیبیل و شلوار کوردی و فلان

یا لرا اینطورین!شمالیا اونطورین!

خواهش میکنمممم انقد ببخشیدا بیشعور نباشید چرا یسریا میان ب ی قومیت دیگه توهین‌میکنن الله داند! ترکا لهجشون چشه؟شلوار کوردی ما کوردا چشه؟خب ی رسمه لرا تو عروسی تفنگ میبرن ازین بادیا ک هیج اسیبییییی هم نمیرسه میزنن هوا واسه شادی و از قدیم و ایام بوده!چرا باید مسخرهههههه کنن یسریا وایییییی

ینی ی تایمیک بود ی کاربر نوشته بود کوردا ی تن سیبیل دارن شلوارشون اینطوریه!اون شلوار اصالت ماست!اینجا یسری ادم عاقد شعور وجود داره توروخدا کم تاپیک‌قومیتی بزنین ک توهینا شروع بشه

هر آنچه که ذهن بتواند به آن فکر کند!قابل دست یافتن است🤍🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخرشم دعواست نی نی یارم میاد

همون دیگه یارو تاپیک‌زده شوهر کورد میخوام یسریا ب کوردا توهین کردن

یبار دیگم یگی زده بود شوهر ترک میخوام اوتجام دعوا شده بود

همون دیگه یارو تاپیک‌زده شوهر کورد میخوام یسریا ب کوردا توهین کردن یبار دیگم یگی زده بود شوهر ترک م ...

تاپیک مذهبی و قومیتی اخرش درگیری هست

یه عده جنبه ندارن

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

اونایی که اصالت ندارند همچين حرفهایی میزنن

همون!بخدا ینی انقد ناراحت میشم تفاوت قومیتی هارو میبینم!یبار ی تاپیک بود ک زده بود لهجه ترکا فلانه!من خودم‌کوردم همسرم ترک!بخدا بقدری زبونشون شیرینهههههه

من خودم ترکم از شمالیا خیلییی خوشم میاد یه تاپیک راجبشون دیدم کلا توهین بود پشمام ریخته بود انقدر از ...

هعی متاسفانه

چطور میگن شلوار کردی زشته؟ 🚶‍♀️ من با این که کرد نیستم،  ولی رو شلوار کردی غیرت دارم🥲

😂🥺ای بابا

منم توی مجازی دعوای بین ترک و کرد زیاد دیدم. چون همسایه هستن میزنن توی سرو کله هم 😁

همسایه ها اکثرا در حال دعوا هستن اما برا اینا چون هر دو یکم تعصبین و هیچکدوم کوتاه نمیان بیشتره

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️