2777
2789
عنوان

سردرد (میگرن)

79 بازدید | 14 پست

از صبحه سر درد دارم مامانم سیر خورد میکرد بوش خورد بدتر شدم میخوان سرمو بزنم تو دیوار دوتا قرص میگراگیم ۵۰ خوردم اولین باره اینطور میشم کسی هست تجربه داشته باشه چیکار کنم‌حالت تهوع گرفتم از وقتی قرص خوردم 

ایشالا ک خیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای میگرن خیلی بده من همیشه توجاهای شلوغ اینطوری میشم برویه جای ساکت وتاریک یک ساعتی بخاب

خوابم‌نمیبره میخوام‌گریه کنم تو‌اتاقمم گوشم درد میکنه روانی شدم بخدا

ایشالا ک خیره

میگرن چطوریه؟ 

من از وقتی باردار شدم هر روز سر درد دارم

جدیدا سرماخوردم سرمو پایین میارم یا حرکت میکنم دردش نبض دار میشه

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  
میگرن چطوریه؟  من از وقتی باردار شدم هر روز سر درد دارم جدیدا سرماخوردم سرمو پایین میارم یا ح ...

واسه هرکس یجوره من سرم درد میگیره گوشم و چشمم  و گردنم میزنه یوقتایی خیلی مطالعه میکنم چشم درد میگیرم میزنه به سرم

ایشالا ک خیره

میگرن چطوریه؟  من از وقتی باردار شدم هر روز سر درد دارم جدیدا سرماخوردم سرمو پایین میارم یا ح ...

مال منم یوقتی نبض دار میشه 

خدا نصیب هیچکس نکنه دارم روانی میشم نشستم سرمو گرفتم گریه میکنم

ایشالا ک خیره

مال منم یوقتی نبض دار میشه  خدا نصیب هیچکس نکنه دارم روانی میشم نشستم سرمو گرفتم گریه میکنم

میگرن خیلی دردبدیع من نمیتونم توچشم کسی نگاکنم وحرف بزنم سردردم شدیدترمیشه حالت تهوعش رو ک نگم داروهم هیچ اثری نداره

واسه هرکس یجوره من سرم درد میگیره گوشم و چشمم  و گردنم میزنه یوقتایی خیلی مطالعه میکنم چشم درد ...

ای دقیقا منم همینطوره

از گردن به بالا همه جام درد میکنه

گلو گوشام حدقه چشمم فکم پیشونی همه جاااا

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  
مسکن بخور منم میگرن عصبی دارم کوچیکترین عصاب خوردی یا استرس بگیرم از سردرد دیونه میشم چشام انگا میخا ...

دوز مشخص داره؟

برا میگرنه عصبیه فقط؟

ایشالا ک خیره

وای اسی درد منم همینه

دیگه از  سردرد خسته شدم 

کلافه شدم 

از بس ک قرص خوردم دیگه بخاطر عوارضش مجبورم تحمل کنمم

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود