2777
2789

۱۵سال با همسرم اختلاف سنی دارم هیچ وقت درک نشدم و نتونستمم درکش کنم همیشه بچه خطاب شدم من توی سنی هستم شورو ذوق دارم یه آدم اجتماعی هستم اما همسرم برعکس من تنهایی رو بیشتر دوست داره اهل مسافرت نیس از چیزی ناراحت باشم گلایه کنم یه دعوای اساسی راه میوفته همیشه هم منو مقصر همه بدبختیاش می‌دونه  هر کسی پشت سرش دشمنی کنه میاد یقه منو خانواده مو میگیره راستشو بخایید خنده هام دیگه واقعی نیس همش از سر اجباره سنتی ازدواج کردیم و خیلی پشیمونم همیشه آرزو دارم برگردم به مجردیم و تو انتخابم بیشتر دقت کنم وحشت کل وجودممو گرفته منی که زیر ۲۵سالم و همسرم که داره ۴۰سالش میشه توی سن کم ازدواج کردم از اول مشکل داشتیم متاسفانه همسرم اصلا آدم منطقی نیس فقط منتظره بابت اشتباهاتش بهش یه چیزی بگم دعوا شروع کنه سرم داد احساس افسردگی بهم دست داده از همه چی خستم هر چقدر خودمو بهش توضیح میدم انگار نمیشنوه بعدش میگه من مدلم اینجوری نیس من از اینکارا خوشم نمیاد بچه بازیه سوسول بازیه حسرت یه مسافرت با همسرم توی این ده سال به دلم مونده از لحاظ مالی صفر بود اومد خواستگاریم قبول کردیم و بعد سالها بهم میگه من اگه پول نداشته باشم عمرا باهام بمونی با اینکه هزار تومانم ته جیبش نداشت و قبول کردیم توی خونه پدرم توی نازو نعمت بزرگ شدم اومدم خونه این آقا سالها مستاجر بودیم توی سرما توی گرما وسیله نداشتیم بریم بیرون خستم بخاطر بچم مجبورم تحمل کنم  کاش خدا صدامو بشنوه

این رفتاراش به سنش ربطی نداره امکان یه فرد 25 ساله هم اینطوری باشه اما در کل انتخابت اشتباه بوده آخه ...

بخدا برام وقت نمی‌ذاره  آنقدر بهش گفتم اما گوش نمیده فکرو ذهنش کارشه حرف فقط حرف خودشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این رفتاراش به سنش ربطی نداره امکان یه فرد 25 ساله هم اینطوری باشه اما در کل انتخابت اشتباه بوده آخه ...

بعد سالها خونه دار شدیم که توی دعوامون بهم گفت لیاقت این خونه رو نداری وقتایی که باهم خوبیم با من خوبه منم عین پروانه دورش میچرخم اما خدا نکنه یکم بینمون شکرآب شه دیگه تموم نمیکنه و قهر می‌کنه جاشو جدا می‌کنه غذا نمیخوره لج می‌کنه 

فقط اینو بگم اصلا این موضوعات ربطی به اختلاف سنیتون نداره من خیلیارو با این اختلاف سنی دیدم که اقا خ ...

مادرشم کلا این مدلیه مشکل همسرم اینه منو داره با کل فامیل در میندازه بخاطر همسرم با همشون یه مدت قطع رابطه کردم تا آقا آروم بگیره هی غر نزنه اذیتم کنه بعد مدتها فهمیدم مشکل از همسرمه که همه رو مقصر می‌دونه جز رفتار خودش 

فقط اینو بگم اصلا این موضوعات ربطی به اختلاف سنیتون نداره من خیلیارو با این اختلاف سنی دیدم که اقا خ ...

داره عزیز من اون دیگه حوصله اش نمی‌کشه برای تفریح و مسافرت سالهاست کمرم درد می‌کنه بهش بارها گفتم منو ببره دکتر از خودش دارو تجویز می‌کنه برام میگه بدن توام مثل بدن منه خوب میشی نزدیک شیش ساله خوب نشدم دندونام درد میگیره میگم بریم دکتر میگه نه مسواک بزن خوب میشی با اینکه من هروز مسواک میزنم اصلا گوش نمیده انگار به دیوار میگم حرفامو بعدشم از خانواده ام توقع داره منو ببرن دکتر ببرن مسافرت گردش خودش انگار مجسمه است