2777
2789
عنوان

کیا لبشون کج میشه تو عکس 😐😂

1691 بازدید | 32 پست

با دوربین سلفی و آینه لبم هیچ مشکلی نداره ولی با دوربین پشت ک عکس میگیرم لبم انگار فلجا کج میشه 😐😂 فقط من تنها اینجوریم؟ 

جرأت نمیکنم تو یه عکس بقیه باشم بخاطر همین 

کاربری دست دو نفره همه تاپیکای قبل مربوط به مهسا هست اشتباه نشه 😁 سوختن تاوان زیادی گرم گرفتنه....-.... ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن اینقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من فک میکردم فقط من اینجوریم بخدا😂

با دوربین عکاسی امتحان نکردی؟

کاربری دست دو نفره همه تاپیکای قبل مربوط به مهسا هست اشتباه نشه 😁 سوختن تاوان زیادی گرم گرفتنه....-.... ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن اینقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))️ 

شاید باورت نشه ولی هیچ کس با من عکس دسته جمعی نمیگیره چون عکسشون رو با قیافم خراب میکنم هیچ کس تا حالا عکس دسته جمعی با من نگرفته🥲

قلب زبون نفهمی دارمتمام مدت درگیر کسیِ که نیست اینجا قلبا زود می شکنه 💔🫂
منم اینجورم باارایشم درست نمیشه اصلا فراریم ازعکس گرفتن

منم ..با دوربین عکاسی چی؟