2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 34 پست
هیچی همیشه باید گوش به زنگ و پیامکش باشی دیر جواب بدی فک. میکنه با کسی مشغولی😒بهتره تو همیشه اول با ...

از اون لحاظا خیلی خوبه واقعا اذیتم نمیکنهه

فقط من دوس دارم اون کاملا خیالش ا بابت من راحت باشه

وگرنه خانه گمان یا شکاک نیست اصلا

باشه پس نمیگم دیگه مرسی عزیزم

قربون تو 

منم یه بار یه مزاحم داشتم تو خیابون ، زنگ زدم به شوهرم که بیا فلان جا یه نفر داره اذیتم میکنه . وااااای تا مدت ها دیوونه‌ام کرده بود که تنها جایی نرو و اگر هم میرفتم هر پنج دقیقه ای یه بار زنگ میزد . دیگه کلافه شده بودم ، به مرور زمان درست شد ولی دیگه اگر هم کسی چیزی بگه بهم ، بهش نمیگم . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته بهتره ببریش پیش مشاوره حتما ببرش چون بچم اون همه زناهمینن شوهرمم تجربه نامزدتوداشته الان فک میکنه همه مث اون دختره هرزه ان

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
خیلی شدید نیست مثلا بهم گیر بده خیلی ولی گاهی اوقات میگه امشب ازش پرسیدم چی اذیتت میکنه گف زخمای قدی ...

با گذر زمان این موضوع حل میشه به احتمال زیاد شماهم سعی کن بی خبر جایی نری یا هرکاری میکنی بهش خبر بدی

نمیکنم واقعا اهلش نیستم حتی هر پیشنهادیم بهم میدن سریع میرم بهش میگم چیزی ازش پنهون نمیکنم

این کارت هم از بیخ اشتباهه خودت داری سنسورهاشو هوشمند میکنی دیگه😁😁😁انگشتر ست بخرید.خودش ازت هم بپرسه که دیگه نمیگی و...بگو انگار انگشتمو دیدن کسی باهام کاری نداره یا اگه چیزی باشه حتما میگم واصلا دیگه کسی جرات نداره بیام بهم و...

نگوچون بدتر میشه بزارفک کنه انقدخوبی ک کسی جرات پیشنهادم نداده من از روسادگی همه چیو ب شوهرم میگفتم ...

اره باید همینکار کنم من ا رو خوبی اینکه ازم خبر داشته باشه گفتم 

این کارت هم از بیخ اشتباهه خودت داری سنسورهاشو هوشمند میکنی دیگه😁😁😁انگشتر ست بخرید.خودش ازت هم بپ ...

اره اتفاقا غیر مستقیم بهش گفتم واسم حلقه بخره بعد دیروز تولدم بود گف رفتم انگشتر بگیرم مناسبت نبودن انگشتای تو خیلی ظریفه گردنبند گرفته بود 

خجالت میکشم مستقیم بهش بگم😂

از اون لحاظا خیلی خوبه واقعا اذیتم نمیکنهه فقط من دوس دارم اون کاملا خیالش ا بابت من راحت باشه وگر ...

ما خانومها فکر میکنیم فقط ما از حس و حال آقایون همه چیزو میفهمیم در حالیکه اونا خودشون قشنگ استادن ولی به روی خودشون نمیارن.همون حالت خودتو هم اصلاح کن شک و تردیدت یه جور براش شکه دیگه اگه به خودت مطمئنی باید تو رفتارت باشه دیگه

البته بهتره ببریش پیش مشاوره حتما ببرش چون بچم اون همه زناهمینن شوهرمم تجربه نامزدتوداشته الان فک می ...

اره خدایی ینفر دیگه کار اشتباهی میکنه ما باید تاوان پس بدیم

اره اتفاقا غیر مستقیم بهش گفتم واسم حلقه بخره بعد دیروز تولدم بود گف رفتم انگشتر بگیرم مناسبت نبودن ...

نه اتفاقا بگو و بهش بگو من میخوام با ست انگشتر تو برای من و من برای تو باشم و با حالت غیرتی حق نداره هیچ دختری بهت نگاه کنه و منم از این به بعد راحت میشم و...

ما خانومها فکر میکنیم فقط ما از حس و حال آقایون همه چیزو میفهمیم در حالیکه اونا خودشون قشنگ استادن و ...

اره واقعا درسته بهم میگه پیجتو پی وی کن ایناا من نمیخوام بهش رو بدم که بعدا تو چیزای دیگ هم دخالت کنه با اینکه پیجم نیمه پی ویه بنظرتون به حرفش گوش بدم؟

نه اتفاقا بگو و بهش بگو من میخوام با ست انگشتر تو برای من و من برای تو باشم و با حالت غیرتی حق نداره ...

م‌وقعیتش پیش میاد میگم زشت نیس بگم واسه ولنتاین بگیره؟

قربون تو  منم یه بار یه مزاحم داشتم تو خیابون ، زنگ زدم به شوهرم که بیا فلان جا یه نفر داره اذ ...

اره مردا خیلی زود حساس میشن مخصوصا اگه بدونن پسرای زیادی میخوانت همش ترس ا دست دادنتو دارن من دوسش دارم نمیخوام اذیت بشه بخاطر این چیزا

اره واقعا درسته بهم میگه پیجتو پی وی کن ایناا من نمیخوام بهش رو بدم که بعدا تو چیزای دیگ هم دخالت کن ...

آره بخاطر به دست آوردن بعضی چیزها باید از یه چیزهایی بگذری اگه دوستش داری و تمام...  اینجور جاها با این حرف که  پیج  چیه چشم بفرما تموم شد، دلشو برای خودت کن و اعتمادشو بدست بیار.مطمئن باش خودت بعد یه مدت میفهمی که راحتی و...