منم یه بار یه مزاحم داشتم تو خیابون ، زنگ زدم به شوهرم که بیا فلان جا یه نفر داره اذیتم میکنه . وااااای تا مدت ها دیوونهام کرده بود که تنها جایی نرو و اگر هم میرفتم هر پنج دقیقه ای یه بار زنگ میزد . دیگه کلافه شده بودم ، به مرور زمان درست شد ولی دیگه اگر هم کسی چیزی بگه بهم ، بهش نمیگم .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیکنم واقعا اهلش نیستم حتی هر پیشنهادیم بهم میدن سریع میرم بهش میگم چیزی ازش پنهون نمیکنم
این کارت هم از بیخ اشتباهه خودت داری سنسورهاشو هوشمند میکنی دیگه😁😁😁انگشتر ست بخرید.خودش ازت هم بپرسه که دیگه نمیگی و...بگو انگار انگشتمو دیدن کسی باهام کاری نداره یا اگه چیزی باشه حتما میگم واصلا دیگه کسی جرات نداره بیام بهم و...
از اون لحاظا خیلی خوبه واقعا اذیتم نمیکنهه فقط من دوس دارم اون کاملا خیالش ا بابت من راحت باشه وگر ...
ما خانومها فکر میکنیم فقط ما از حس و حال آقایون همه چیزو میفهمیم در حالیکه اونا خودشون قشنگ استادن ولی به روی خودشون نمیارن.همون حالت خودتو هم اصلاح کن شک و تردیدت یه جور براش شکه دیگه اگه به خودت مطمئنی باید تو رفتارت باشه دیگه
اره اتفاقا غیر مستقیم بهش گفتم واسم حلقه بخره بعد دیروز تولدم بود گف رفتم انگشتر بگیرم مناسبت نبودن ...
نه اتفاقا بگو و بهش بگو من میخوام با ست انگشتر تو برای من و من برای تو باشم و با حالت غیرتی حق نداره هیچ دختری بهت نگاه کنه و منم از این به بعد راحت میشم و...
ما خانومها فکر میکنیم فقط ما از حس و حال آقایون همه چیزو میفهمیم در حالیکه اونا خودشون قشنگ استادن و ...
اره واقعا درسته بهم میگه پیجتو پی وی کن ایناا من نمیخوام بهش رو بدم که بعدا تو چیزای دیگ هم دخالت کنه با اینکه پیجم نیمه پی ویه بنظرتون به حرفش گوش بدم؟
اره واقعا درسته بهم میگه پیجتو پی وی کن ایناا من نمیخوام بهش رو بدم که بعدا تو چیزای دیگ هم دخالت کن ...
آره بخاطر به دست آوردن بعضی چیزها باید از یه چیزهایی بگذری اگه دوستش داری و تمام... اینجور جاها با این حرف که پیج چیه چشم بفرما تموم شد، دلشو برای خودت کن و اعتمادشو بدست بیار.مطمئن باش خودت بعد یه مدت میفهمی که راحتی و...