ننیدونم بخدا فعلا هیچ تشخیصی براش ندادن اما گفتاردرمانش میگه نیست چون پیشرفت داشته و احساسش رو خوب م ...
بنظرم پیش یه روانشناس بالینی کودک هم ببرش
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا میشه ولی چاره چیه الان خیلی بهتر شده چن تا کلمه یاد گرفته محیط بازی و ارتباط با بچه ها خیلی کمک کننده اس. خواهرزاده ام همسن پسر منه خیلی خوب حرف میزنه
پسر منم دو سال و هشت ماهشه جز آب و بابا و هاپو هیچ کلمه دیگه ای نمیگه. دکترش گفته تا سه سالگی صبر کن اگ همینجوری موند بیارش دوباره. انقده حالم گرفتس هم سناش کلی حرف بلدن این با اشاره منظورشو میرسونه. کلافه شدم
اینقد بدی زیاد شده که اگه کسی بهمون بدی نکنه فکر می کنیم در حقمون خوبی کرده
چرا چک شده مربیاش نظرش اینه که آپراکسی داره یعنی میخاد کلمه رو بگه ولی نمیتونه ببین اصلا نشونه های اوتیسم رو نداره فقط حرف نمیزنه و یکم بهم ریختگی حسی داره که اونم با کاردرمانی بهتر شده آلان خیلی چیزا رو یادگرفته ولی فقط نشون میده تلاشی برا گفتن نمیکنه
وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
منم دوسالونیم داشت بردم دکتر گفت صبر کن سه سالش که شد دیگه بردم کاردرمانی و گفتاردرمانی ولی به نظرم ...
تو فکرش هستم
کلی باهاش حرف میزنم اما اصلا اهمیت نمیده میذاره میره دنبال بازیش. میگم شاید چون تنهاست هیچی نمیگه. حوصله بچه دوم رو هم ندارم. از طرفی میگم بذار همینو بزرگش کنم بعد ب دومی فکر کنم. دارم روانی میشم
اینقد بدی زیاد شده که اگه کسی بهمون بدی نکنه فکر می کنیم در حقمون خوبی کرده
تو فکرش هستم کلی باهاش حرف میزنم اما اصلا اهمیت نمیده میذاره میره دنبال بازیش. میگم شاید چون تنهاست ...
پسر منم همین بود همش میزاره میره فلش کارت گرفتگی براش همه رو بلده هر کدوم بگم میده بهم اما صدبار پاره کرده یا دوباره گرفتم یا چسب زدم اصلا طاقت نداره بشینه من یادش بدم
وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤