2777
2789
عنوان

توروخدا امشب برای پسرمنم دعاکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 26 پست
حمد خوندم  مامان مهربون. خدا بچتو برات نگه داره وعاقبتش بخیر باشه الهی امین🙂🤲

فدات بشم مامان بودن خیلی سخته خیلی هرلحظه بچمو با بچه های دیگه مقایسه میکنم و هرلحظه اشک میریزم و خدارو صدامیکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فدات بشم مامان بودن خیلی سخته خیلی هرلحظه بچمو با بچه های دیگه مقایسه میکنم و هرلحظه اشک میریزم و خد ...

ای خدا.. ببخشی اگر اشکالی نداره بپرسم مامان مهربون بچت خدای نکرده چشه؟ 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

خدا فرزندتو شفا بده خداوند فرزند منم شفا بده تو این دنیا هییییچ چیز بدتر از این نیست ک بچت درد بکشه و تو مادر خون ب جگر نشی راست گفتن سگ بشی مادر نشی راست گفتن.بچت درد بکشه و هیچ کاری از دستت برنیاد عین مرغ سرکنده دور خودت بچرخی...خدایا ب حق دل مادرای جگر سوخته فرزندشونو لباس عافیت تنشون کن.

فقط بدون توعلم پزشکی درمان نداره و فقط بایدمعجزه شه ک خوب بشه

توکل بخدا.. انشالله خدا معجزه کنه وحال بچت خوب خوب بشه 🤲

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

خدا فرزندتو شفا بده خداوند فرزند منم شفا بده تو این دنیا هییییچ چیز بدتر از این نیست ک بچت درد بکشه ...

انشالله ک بحق فاطمه ی زهرا ب زودی لباس عافیت  تن کنه‌.براش حمدخوندم‌.