2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دارم بگو

مادر من دوسال بود که لوبل ۵۰۰ مصرف می‌کرد خود سر داروش رو سه روز قطع کرده دوباره تشنج کرد الان دوباره داورهاش رو میخوره ولی هی میگه سرگیجه دارم میترسم با مصرف دارو تشنج کنه احتمالش هست ؟؟؟ یا اینکه با مصرف دارو امکانش نیست؟؟؟ قراره هفته بعد بره تبریز دکتر میترسم تا یک هفته صبر کنم 

بله من دارم

مادر من دوسال بود که لوبل ۵۰۰ مصرف می‌کرد خود سر داروش رو سه روز قطع کرده دوباره تشنج کرد الان دوباره داورهاش رو میخوره ولی هی میگه سرگیجه دارم میترسم با مصرف دارو تشنج کنه احتمالش هست ؟؟؟ یا اینکه با مصرف دارو امکانش نیست؟؟؟ قراره هفته بعد بره تبریز دکتر میترسم تا یک هفته صبر کنم 

مادر من دوسال بود که لوبل ۵۰۰ مصرف می‌کرد خود سر داروش رو سه روز قطع کرده دوباره تشنج کرد الان دوبار ...

قطعا نباید سرخود قطع میکرد سریعا به پزشک مراجعه کنه .اگه قراره قطع کنه کم کم قطع میکنه نه یدفه

مادر من دوسال بود که لوبل ۵۰۰ مصرف می‌کرد خود سر داروش رو سه روز قطع کرده دوباره تشنج کرد الان دوبار ...

بستگی داره

سعی کنید بهش فشار نیارید اصلا

خوابش منظم بشه کم خوابی داشته نباشه 

همچنین خوراکشون 

ان شالله مراعات بکنید چیزی پیش نمیاد 

آقا هستم
بله میترسم بازم تشنج کنه همزمان با مصرف دارو 

نه انشالله نکنه .فقط مرتب مصرف  کنه داروشو  سرگیجه بخاطر تشنج بوده شاید ولی اگه قبلا با دارو کنترل شده بود  احتمال خیلی کمی شاید تشنج بکنه .نگران نباشید