2777
2789
عنوان

ولی من اولین باره شنیدم..

185 بازدید | 9 پست

بچه ها شب ارزو ها رو یادم نمیاد سال های قبل بوده باشه و ب گوشم نخورده بود تا این ک امسال شنیدم کلی حس خوب گرفتم و دعاکردم و ذکر گفتم ولی هیچوقت نمیدونستم همچین شبی هم وجود داره

از سال های قبل هم بوده

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با حس خوبی که توی قلبته اگر دوست داشتی واسه منم ارزوهای خوب کن💕💜

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

اون ارزو رو باید بکشی بیاریش تا شبهای قدر و تا اون موقع پای خواسته ات وایسی تا بر آورده بشه 

خدا میگه من امشب ارزوتو شنیدم 

تا شبهای  قدر ببینم تو هم پای قول  بندگیت هستی یا نه

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد