2777
2789
عنوان

اگ این همه بدی میدیدی بازم ادامه میدادی

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 26 پست

امشب اگه چشای تار گریونم اجازه بدن ک سوزش چشام اجازه بده باید تو هر تاپیکی باشم

بلکه معجزه بشه ،میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره آخه

شاید شما به خدا نزدیکتر باشید و دعاتون بگیره 

کاش پربازدید بشه 

میشه دعام کنید 

منتظره همون معجزه همون حال خوب همون آخيش گفتن

با دستای خدام

با دل پاکتون دعام کنید مثل یه خواهر برام صلوات بفرستید از بلاتکلیفی پنج ساله دارم عذاب میکشم دعام کنیو تو امضام هس و تاپیک اخرم 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه کسی پشتم نیست و یه بچه هم ازش دارم دیگ راهی ندارم

شاید بتونم همه چیشو قبول کنم ولی بد دلیو شکاکیو نه،یکم باهاش بساز ببین خودش میخواد خوب بشه یا نه کمکش کن ولی اگه دیدی میلی نداره یه راهی پیدا کن

شماخودتو داری خودت پشت خودت باش،از همین الان شروع کنی به زدن یه حرکتی تا ۵ سال دیگه مستقلی

اره خیلیییی دوباری رفتم ولی برم گردوندن و پشتم نبودن گفتم کتکم میزنه گفتن زنشی بزنه

بمیرم برای تنهاییت💔

از خدا میخوام نجاتت بده به هر راهی که خودش میدونه🤲

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

شاید بتونم همه چیشو قبول کنم ولی بد دلیو شکاکیو نه،یکم باهاش بساز ببین خودش میخواد خوب بشه یا نه کمک ...

چیزی ازم ندیده تا حالا ولی باز کاراشو ادامه میده و میگه دست خودم نیست من ک کنار اومده بودم تادوسال پیش فهمیدم ک معتادم هست خیلی باهاش حرف میزنم اما ب من گوش نمیده همش فکر میکنم یروز خدا بندازه ب دلش ک خوب بشه معجزه بشه و منم بتونم یکم زندگی کنم

چیزی ازم ندیده تا حالا ولی باز کاراشو ادامه میده و میگه دست خودم نیست من ک کنار اومده بودم تادوسال پ ...

به امید خدا شماهم به آرامش میرسین🌱

فقط از هر اتفاقی که تو زندگیتون میوفته ازش درس بگیرین حتی یه شرایط بد طولانی باشه تا دیگه براتون اتفاق نیوفته، شاید برای قوی شدنتونه

منم همین شرایطو دارم بااین تفاوت که معتادنیست وبچه ندارم،وگرنه سه ساله جهنم رو زندگی کردم همش میگم خدایا آیا بازم جهنمی اون دنیاوجودداره ماکه این دنیا هرلحظه توش زندگی کردیم   واقعا زندگی‌ای نکردیم :نه عروس بودنمونو فهمیدیم نه مادربودنمونو  نه گذاشتن خواهربودنمونوبجابیاریم نه فرزندبودنمونو  نه عروسی ای نه مهمونی ائ  نه رقصی نه مسافرتی  نه پارک رفتن درست حسابی .... نتونستیم باعشق زندگی کنیم باعشق مادری کنیم باعشق عروس بشیم باعشق سفره‌مونو بچینیم  .... خدانگذره از قوم الظالمین ومکروامکرالله  

منم همین شرایطو دارم بااین تفاوت که معتادنیست وبچه ندارم،وگرنه سه ساله جهنم رو زندگی کردم همش میگم خ ...

دقیقا گلم مو ب مو درکت میکنم کاش میتونستی بزاری بری من هروقت فک میکنم ب بچم ک نگاه میکنم یادم میره ک برم جگرم میسوزه و بغض میکنم..منم عروسی نداشتم طلایی نداشتم وسایل کهنه مادرشو بهم داده و هنوز برام نو نگرفته هیچوقت فک نمیکردم این همه مشکل رو بخاد باهم داشته باشه دیگه چیزی برام نمونده این همه بدشانسی انشالله خدا یه نگاهی بهمون بندازه

دقیقا گلم مو ب مو درکت میکنم کاش میتونستی بزاری بری من هروقت فک میکنم ب بچم ک نگاه میکنم یادم میره ک ...

به آبروی حضرت فاطمه خدارو قسمش میدم خودش یه نگاهی به دلهای شکسته ی ما بندازه دیگه خسته شدیم  سرنوشتمونو هرچی که! ست ۱۸۰درجه تغییر بده 

منم شوهرم اخلاقش خیییییییلی بده یعنی یه زبون خوش نداره برا من  درمقابل عین الاغه حلقه به گوش برادرش وزن برادرشه  فقط فکر بچه های اوناست همش میخواد بااونا زندگی کنه انگار شوهرم بچه ی برادرشه  زن برادرشم مامانش. خیلی بده  همش فحش و بددهنی میکنه امروز گفت املت بزار منم پیازوگوجه رو پختم آماده که شدزیرشو یه پنج دیقه ای   بودک خاموش کرده بودم تا این ظالم اومد تزیرشوروشن کنم سریع تخم مرغ بزنم بیارم بخوریم ،اومد دعوا راه انداخت که تومیبینی من کلیدانداختم در صداش میاد  تاپله هارو بیام پایین چرا زیرگازو روشن نمیکنی تخم مرغشوبزنی ج.ن.ده و فلان و فلان ... با لگد  خخخخ 

از خدامیخوام انقدری تنها بشه وخونوادش تردش کنن که هرروز آرزوی مرگ کنه   مثل منی که بی پناه گیرم آورده انگار عروسک خیمه شب بازیشم همه جور ظلمی بهم میکنه