2777
2789

سلام به همگی

الهی همه حاجت روا باشید

من شیرم کم بود و از پنج روزگی به اصرار مادرشوهرم شیرخشک دادم بچم و دیگه همون شیر کم خودمم نخورد و شیرم روز به روز کمتر شد

الان برای بچه ی بعدیم که ماه دیگه دنیامیاد انشاله میخوام شیر داشته باشم

توروخدا بگید چی بخورم؟

چی کار کنم؟

خیلی زخم زبون شنیدم سر قبلیم...

باید شیر بدی تا بیاد بعدم هرکی با ی چیزی شیرش میاد مثلا یکی با ماکارونی یکی ماش پلو یکی ارده و..

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکاری میگم بکن شیرت زیاااد خوشمزه چرب خوش بو مقوی میشه منم دعا کن 

تخم خرفه بگیر از عطاری با کنجد خام خودت ده دقیقه تفت بده گردو پسته و بادام اسیاب کن با کنجد و تخم خرفه مخلوط کن بریز تو ی شیشه بزار یخچال روزی دو الی سه قاشق غذاخوری بخور معجزشو میبینی من میخوردم بچم ماهی یک کیلو نیم وزن میگرفت 

اینکاری میگم بکن شیرت زیاااد خوشمزه چرب خوش بو مقوی میشه منم دعا کن  تخم خرفه بگیر از عطاری با ...

عزیزم تخم خرفه چیه ؟

برای سلامتی خانوادم و حل شدن مشکلم یه صلوات میفرسی الهم صل علی محمدوال محمد❤️