بچه ها اومدم یه مهمونی حوصله سر بر. خونه همکار همسرم. بعد با خانمش داشتیم صحبت میکردیم. همسر بنده خداش روز زن یه کیف براش خریده ۲۰۰ میلیون. بعد این گفت نمیخوامش اگه میخوای تو برش دار ۱۵۰. من که عمرا برنمیدارم ولی یه نظرتون کارش زشت نبود؟ مطمئنم اگه من همچین کاری میکردم همسرم همونجا میبرذم تو اتاق کلی دعوا میکرد 😑
چه دلیلی داره بخوام دروغ بگم مثلا همسر دوست همسرم قیمت کیفش انقدره؟😂 الان اکثر برندای لوکس قیمتشون همین حدوداست که به دلار هم گرونه اما نه انقدر. به هر حال پول ما خیلی بی ارزشه
یه عکس از این کیفی که میگی 200 میلیون قیمتشه میتونی پیدا کنی؟ من توی نت این مارکه که شما گفتی نهایت ...
اینا مدلاییشه که میاد ایران. البته تو همین ایرانم بوتیکایی هستن که این قیمتی دارن. هر چند ایشون از ایران نیاورده کیف رو. ولی واقعا پیدا کردنش خیلی خیلی راحته نمیدونم چرا انقدر باورش براتون سخته
حالا شما پولداری که گفت بردار کیف رو اگه پولداری تو نی نی سایت چیکار میکنی
نه من پولدار نیستم اون با شوهرش مشکل داره میخواست بگه یعنی من هدیتو نمیخوام.😂 کلا من این وسط هیچ کاره ام هیچوقتم همچین پولی واسه کیف نمیدم. ولی این که میگین پولداذا نمیاد نینی سایت خیلی عجیبه. اتفاقا نینی سایت مثل اینستاگرامه. همه جور قشری آدم هست اینجا.
اینا مدلاییشه که میاد ایران. البته تو همین ایرانم بوتیکایی هستن که این قیمتی دارن. هر چند ایشون از ا ...
باورش سخته چون نمیتونم قبول کنم یه نفر به جای خرید طلا بره 200 میلیون پول خرید یه کیف بده که بعدش نتونه پولشو زنده کنه. تازه باید یه اتیکت بزنه بهش که همه بفهمن این کیف 200 میلیون قیمتشه وگرنه چه فایدهای داره😂😂😂شوهرم که عاقلتر از این حرفاست ولی بر فرض محال بخواد یه روزی همچین کاری بکنه شخصا پوست از سرش میکنم😊
باورش سخته چون نمیتونم قبول کنم یه نفر به جای خرید طلا بره 200 میلیون پول خرید یه کیف بده که بعدش نت ...
بسن خودشون و کسایی که برند میدون لازم نیست اتیکت نشون بده که این ۲۰۰ میلیونه چون همه از برندش میفهمن. و خب کسی که انقدر پول کیف میده چندین برابرش سرمایه داره.