بچه ها جونم من انشالله یه خونه ارثیه هست که قراره به فروش بره . من به شوهرم گفتم من سهمم و میخوام بدم یه واحد بخرم به اسم خودم و بدم مستاجر کرایه شو بگیرم برای خودم باشه. حالا داره رای منو میزنه میگه قشنگ سهمتو بذار روی خونمون یه خونه بزرگتر و شیکتر بگیریم نمیدونم چیکار کنم میترسم اینکار و بکنم بعد پشیمون بشم یعنی میگه خونه هم گرفتیم به اندازه ای پول بذاری تو سند قید میکنیم . با خودم میگم برای چی برا خودم سردرد درست کنم اخه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میدونید همش به این فک میکنم که اگر مامان خدا بیامرزم بود اصلا راضی نمیشد من سهمم و قاطی کنم همش میگفت خودت برای خودت یه چیزی داشته باش مطمئنم الآنم اگه بود همینو میگفت
ازت خواهش میکنم قبول نکن .بذاریه اجاره تو جیبت باشه . پول داشته باشی آسوده تر و راحت تر زندگی میکنی. ...
مرسی عزیزدلم چجور روی خود خرم کار کنم اخه. من خیلی ساده و بدبختم خانوادم همیشه میگفتن من بهم بر میخورد ولی تو دلم قبول داشتم . حالا هم اینجور داره خرم میکنه. چجوری بهش بگم که ناراحتم نشه