2777
2789
عنوان

گرفتن ارث

95 بازدید | 10 پست

بچه ها جونم من انشالله یه خونه ارثیه هست که قراره به فروش بره . من به شوهرم گفتم من سهمم و میخوام بدم یه واحد بخرم به اسم خودم و بدم مستاجر کرایه شو بگیرم برای خودم باشه. حالا داره رای منو میزنه میگه قشنگ سهمتو بذار روی خونمون یه خونه بزرگتر و شیکتر بگیریم نمی‌دونم چیکار کنم میترسم اینکار و بکنم بعد پشیمون بشم یعنی میگه خونه هم گرفتیم به اندازه ای پول بذاری تو سند قید میکنیم . با خودم میگم برای چی برا خودم سردرد درست کنم اخه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونید همش به این فک میکنم که اگر مامان خدا بیامرزم بود اصلا راضی نمیشد من سهمم و قاطی کنم همش میگفت خودت برای خودت یه چیزی داشته باش مطمئنم الآنم اگه بود همینو میگفت

تواین وضعیت وخیم اقتصادی خونه ی بزرگ لازم نیست .فعلا باید درآمدمون را بالاتر ببریم . من فکر خودت رو ...

به خدا خودش به سختی یه پول بخوام میده از درد ناچاری میگم بذار یه درآمدی برای خودم داشته باشم حداقل منت نکشم انقدر

به خدا خودش به سختی یه پول بخوام میده از درد ناچاری میگم بذار یه درآمدی برای خودم داشته باشم حداقل م ...

ازت خواهش میکنم قبول نکن .بذاریه اجاره تو جیبت باشه . پول داشته باشی آسوده تر و راحت تر زندگی میکنی.مطلقا قبول نکن مطلقا.

ازت خواهش میکنم قبول نکن .بذاریه اجاره تو جیبت باشه . پول داشته باشی آسوده تر و راحت تر زندگی میکنی. ...

مرسی عزیزدلم چجور روی خود خرم کار کنم اخه. من خیلی ساده و بدبختم خانوادم همیشه میگفتن من بهم بر میخورد ولی تو دلم قبول داشتم . حالا هم اینجور داره خرم می‌کنه. چجوری بهش بگم که ناراحتم نشه