2777
2789

سلام برنامه اکسکوینو  ایرانی که تو بازار میتونین پیدا کنین و چون تو بازاره پس کاملا مطمینه و امن میتونین به راحتی ازش کسب درآمد کنید و با زدن کد معرفم 67327202 100ب شما و من میده و با تایید هویتت دوباره بهتون 100میده و هرکسی رو دعوت کنین بهتون 100 میده 

تاکید میکنم باید با کد معرف برید تا پاداش خوش آمدگویی تعلق بگیره بهتون و حتمااااااااا احراز هویتتون انجام بدین

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا باید این مبلغ و بده؟ در ازای چه کاری؟ اینجا پول مفت به کسی نمیدن

درموردش تحقیق کنید کاملا معتبره.صدتومن پول خوش آمدگویی رو میده.بخاطر زدن کد معرف .و با معرفی هر نفر بازم بهتون میده .برا خود برنامه سودش بیشتر ازیناس چون کلی نفر برنامه ثبت نام میکنن‌.تو بازار و پلی استور و مایکت هست .کلاهبرداری نیس خودم دارم کار میکنم

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
واقعا امنه ؟؟سیو میکنم بعدا یه سر میزنم 

درموردش تحقیق کنید کاملا معتبره.صدتومن پول خوش آمدگویی رو میده.بخاطر زدن کد معرف .و با معرفی هر نفر بازم بهتون میده .برا خود برنامه سودش بیشتر ازیناس چون کلی نفر برنامه ثبت نام میکنن‌.تو بازار و پلی استور و مایکت هست .کلاهبرداری نیس خودم دارم کار میکنم لطفا کد معرف من بزنید67327202

لوگوی برنامش چه رنگیه

اینه گلم اگه نصب کردی لطفا کد معرف من بزنید67327202

معمولا برای لایک و این چیزا پول میدن این چطوریه که هویجوری پول میده ؟فقط برای معرفی؟

درموردش تحقیق کنید کاملا معتبره.صدتومن پول خوش آمدگویی رو میده.بخاطر زدن کد معرف .و با معرفی هر نفر بازم بهتون میده .برا خود برنامه سودش بیشتر ازیناس چون کلی نفر برنامه ثبت نام میکنن‌.تو بازار و پلی استور و مایکت هست .کلاهبرداری نیس خودم دارم کار میکنم لطفا کد معرف من بزنید67327202

اگه تایید هویت نکنیم بازم ۱۰۰ میده

دقیق نمیدونم 

میشه کد معرف من بزنید 67327202

نصب کردم کدتونم زدم ولی یه هزاری بهم نداد

واقعا؟؟😔😐 من تازه نصب کردم یه کاربر بهم گفت