2777
2789
عنوان

دارم با ویروس زجر میکشم کمکم کنید

140 بازدید | 18 پست

سلام من چند روز پیش وقتی آب دهنمو قورت میدادم گوشم و گلوم انگار تیغ میکردن توش بعد رفتم دکتر بهتر شدم به لطف امپول عضلانی و سرم ،دوباره حالم بد شد فرداش الان لوزه هام ورم کردن ،یکمی دیواره هاش سفید شده زخم شده گوش درد گرفتم یهو سرم سنگین میشه تروخدا کمکم‌کنید بگید چی کنم زود خوب شم تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭دارم از درد میمیرم ۳ روزه هیچی نمیتونم بخورم حتی آب،آب دهنمو همش تف میکنم ک به گلوم نخوره وگرنه زجر میکشم ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره وحشتناکه من هفته پیش اینجوری شدم آب نمک غلیظ درست کردم طوری که حالم بد میشد هر یک ساعت قرقره کرد ...

خیلی بده ...از گشنگی هلاک دارم میشم ولی جرعت ندارم چیزی بخورم..

نداریم ولی باشه میخرم فردا،مرسی🥺

منم مثل خودت شدم ولی با درد شدید مجبور بودم مایعات بخورم وگرنه خوب نمیشی 

آب گرم و عسل طبیعی 

دمنوش عناب 

دمنوش نبات و آویشن 

شیر گرم 

اینارو حتما بخور که خوب بشی 

ابنبات اکالیپتوس هم عالی

شربت دیفن هیدرامین 

اگر سرفه داری شربت آویشن عالی

تخم به خیس کن. لعابش رو بخور. خود به رنده کن تو آب‌جوش گلوت رو خوب میکنه

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
نداریم کجا میفروشن؟..یه راهه ساده تر بگین امشبو به صبح برسونم ...

عطاری بخر. برای امشب زنجبیل دم کن با عسل بخور.

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹