2777
2789

یه سوال بعد از اینکه شش تا نماز خوندیم باید دعاهارو بخونیم یا بعد از هر نماز باید دعاهارو بخونیم

دانشجو حسابداری👩‍🎓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رغایب چیه؟ مثلا چ‌شده امشب از ساعت 12,ب بعد میتونم بخونم نماز شب؟ یا نماز خاصی دارع

شب ارزوهاست اولین شب جمعه ماه رجب ۱۲ رکعت وسط مغرب و عشا میخونن

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
رغایب چیه؟ مثلا چ‌شده امشب از ساعت 12,ب بعد میتونم بخونم نماز شب؟ یا نماز خاصی دارع

شب ارزوها میگن امشبو بعد من امسال دیدم این اعمالشو نمیدونم دقیق ولی میگن اگه این نماز بخونی ارزوت براورده میشه اگه صلاح باشه

دانشجو حسابداری👩‍🎓

رغائب یعنی آرزوها 

شب جمعه اول ماه رجب هست 

باید مابین نماز مغرب و عشا 

شش دورکعتی بخونی ودر هرکعت 1حمد، 3 قدر، 12 توحید بخونی آخرش هم 4تا ذکر داره(گوگل بزن) که باید هفتاد بار هرکدوم رو تکرار کنی آنوقت هرحاجتی که داری رو میگی إن شا الله حاجت روا باشی التماس دعا