2777
2789

بسم رب رقیه خاتون 

امیر بخارایی:

یه دختر ۶ ساله به اسم مهرناز ۲ ماه قبل از عید بود که با دل درد های شدید شبانش که دیگه به روزها هم رسیده بود حساس شدیم که ببریمش دکتر و طبیعتا دکتر هم برای تشخیص بهتر آزمایش کاملی رو نوشت، زمانی که جواب ازمایش اومد همه مارو در بهت فرو برد .. تمام بدنش از منشاء کبد و روده ها درگیر توده‌ی سرطانی شد بود و به نوعی تمام بدنش رو درگیر کرده بود سریعا دکتر متخصص و تیم درمانی دستور به بستری و شروع شیمی درمانی رو دادن و در همین حین هم غیر مستقیم به خانواده آمادگی داده بودند که با توجه به درگیر کردن تمام توده های بدنی و اعضا داخلی در مراحل درمان زیاد به مهرنازسخت نگیرن و بذارن بچگیشو کنه تا اینکه ..خلاصه با گذشت کمی ازشروع شیمی درمانی تمام موهای خرمایی مهرنازشروع به ریختن کرد و به ابروها رسید خانواده و اطرافیان هم با این حرف که موهای هممون بخاطر شامپو خراب شده پس ماهم موهامونو از ته میزنیم به روزهای بی مویی مهرناز پیوستن و روزها می گذشت و مهرناز که هم درد شدیدی رو تحمل میکرد هم بخاطر شرایط قرنطینه بعد از دوره شیمی درمانی باید در محیط قرنطینه سپری میکرد دیگه هیچ کدوم از سیل اسباب بازی و کادوهایی که فامیل براش میاوردن خوشحالش نمیکرد مثل اینکه دیگه خود مهرناز هم فهمیده بود وقت رفتن به آسموناست، بُهت و غم سنگینی تمام فامیل و آشنایان رو گرفته بود جوری که انگار همه میگفتن خدا باشه من اینو نمیخام دیگه ولی تورو جون خودت مهرناز رو خوب کن ... دختر کوچولوی شیرین زبون فامیل

ساعت ۳ صبح لوکیشن بیمارستان (...) بخش کودکان...

مامان.. مامان ..

جانم مهرنازم قربونت برم، بیدار شدی مامان؟ آب میخوای؟ چیه؟

مامان رقیه کیه؟ ...

صبحی که بوی امام حسین تمام مارو در بر گرفته بود و از همه جای شهر بوی سیب میومد اسم مهرناز رو کردیم رقیه خانم و فروختیم به امام حسین ع ... ۳ گوسفند قربانی شد اولی به نیت امام حسین دومی به نیت رقیه بانو و سومی هم عقیقه ..

سه شنبه جواب ازمایش بالینی رقیه خانم رو گرفتیم.

با نگاه به برگه آزمایش دکتر انگشت تعجب رو گاز گرفت و گفت هیچ آثاری از سرطان و توده سلولی در هیچ کجای بدن دیده نمیشه!! جز یک لایه بسیار نازک بروی کبد که احتمالا از عوارض شیمی درمانیست.

مهرناز رقیه شد..‌ و مجددا یادآوری شد که گر دخترکی پیش پدر ناز کند..گره کرببلای همه را باز کند.

«اللَّهُمَّ أَنْتَ عُدَّتِی إِنْ حَزِنْت...»                                   خدایا،                                                                          تو تمام دلخوشیِ منی زمانی که اندوهگین شوم...               .                                                                                من پریشان رقیه  🕊🌿                                                  #اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زیبا بود🥲

خوشحالم خوشت اومد 😍💕

«اللَّهُمَّ أَنْتَ عُدَّتِی إِنْ حَزِنْت...»                                   خدایا،                                                                          تو تمام دلخوشیِ منی زمانی که اندوهگین شوم...               .                                                                                من پریشان رقیه  🕊🌿                                                  #اللهم عجل لولیک الفرج

اخخخخخخ قلبم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

نمیگم دروغ میگین  ولی نمیدونم چرا باورم نمیشه کلا به معجزه اعتقادی ندارم☹️☹️☹️

میفهمم عیبی نداره انشاءالله که معجزه های قشنگی توی زندگیت اتفاق بیوفته که از ته ته دلت باورشون کنی 

😍❤️🎀

با حضرت رقیه حاجات منم بدین

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

نمیگم دروغ میگین  ولی نمیدونم چرا باورم نمیشه کلا به معجزه اعتقادی ندارم☹️☹️☹️

اتفاقا من خیلی تو اطرافم دیدم..

یکبار هم به چشم دیدم خیلی جالب بود..

درست میشه دایی  

السلام علیک یا حضرت رقیه 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

الله اکبر!

یا رقیه🥲🌹

دوستان منم یکی از اعضای خانوادم سرطان داره. بعد یه نذر حدیث کسای کوچولو، شب خواب دیدم رفتم پنجره فولاد حرم امام رضا دارم گریه میکنم. یه خانمی اومد و گفت منم یه روزی جای‌تو داشتم گریه میکردم مریضمون خوب شد

به خود خدا قسم از اون روز تا الان اثری از بیماری تو بدنش مشخص نشده🥰

وای اشکام 😭 ناخودآگاه بغض کردم 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️