2777
2789
عنوان

نفخ شدید و میکروب معده

1793 بازدید | 16 پست

بچه ها کسی میکروب معده داشته که باعث نفخ بشه و با چنددوره آنتی بیوتیک هم درمان نشه؟ کسی هست راه حلی داشته باشه زندگیم مختل شده کار نمیتونم بکنم داروهای گیاهی مثله شیرین بیان.. بارهنگ... بابونه... سیاهدانه زنجبیل.. هزارتا چیز دیگه استفاده کردم ولی همونه پربیوتیک هم خوردم فرقی نکرده 

سلام عزیزم شما اسپیرولاکتون که مصرف کردین بعد ۶ ماه قطع کردین؟؟ توی دوره مصرف که گفتین ریزشتون کم شد ...

سلام عزیزم من قطع کردم فینوستراید استفاده میکنم به جاش ولی شما بعداز 6ماه باید برید آزمایش بدین اگه هورمون مردونتون پایین اومده دکتر باید بگه چه طور قطع کنید یهو قطع کنی تمام موهات میریزه... باید دوز قرص رو کم کنه کم کم هی دوز کم میشه بعد قطع. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من قطع کردم فینوستراید استفاده میکنم به جاش ولی شما بعداز 6ماه باید برید آزمایش بدین اگه ...

اخه میدونی من الان یه ماهه دارم میخورم این سری پریودم یه روزه بود! من حس کردم حتما بخاطر اسپیرو هستش و فعلا تو پریودم قطعش کردم

ولی بازم خونریزیم درست نشد و هنوز در حد لکه بینی هستش

یعنی بخورم بازم ؟ یا بذارن ۷ روزم تموم بشه و دوباره شروع کنم؟

اخه میدونی من الان یه ماهه دارم میخورم این سری پریودم یه روزه بود! من حس کردم حتما بخاطر اسپیرو هستش ...

عزیزم سرموقعه قرص اسپیرونولاکتون رو بخور حتی تو پریودی به هیچ وجه قطعش نکن که اثراتش ازبین میره و علت بهم ریختگی یا کم شدن خون پریودیت همون اسپیرونولاکتون هست که شما باید همزمان قرص سیپترون کامپاند مصرف کنی وگرنه پریودیت بهم میخوره و هورمونات نرمال نمیشه اسپیرونولاکتون تو پریودی بعد پریودی همیشه سرموقعه بخور نزار حتی یک ساعتم عقب بیفته من دکتر بهم گفت. برای تاثیر بهتر سرموقعه بخور و اصلا قطعش نکن برای پریودی هم سیپروترون کامپاند استفاده کن.. اگر به تنهایی اسپیرونولاکتون استفاده کنی انگار الکی داری وقتتو تلف میکنی. 

سلام خسته نباشید خانوم منم این مشکلات رو دارم خاستم بدونم خوب شدین فرقی کردین

سلام کپسول فمی لاکت بخور درمان میشی پربیوتیک هست هلوکوباکتری رو ازبین میبره و همچنین کپسول پیلوریسین دردرمانتون موثر هست اگر بتونی پربیوتیک قوی مثله قارچ کفیر گیر بیاری مطمئنم درمان میشی. 

سلام خسته نباشید خانوم منم این مشکلات رو دارم خاستم بدونم خوب شدین فرقی کردین

آره من درمان شدم و آزمایش دادم گفتن میکروب نداری دیگه و همینارو استفاده کردم که درمان شدم یه دکتر تو تهران بهم پیشنهاد داد. خداخیرش بده. 

شما ام غذا میخورین برمیگشت گلوتون 

آره علتش رفلاکس هست میکروب معده باعث رفلاکس یا همون اسید معده میشه باعث التهاب یا گاستریت مزمن میشه و باعث زخم و سرطانم دورازجونتون میشه..نولپازا که دکتر تجویز میکنه برای همین رفلاکس هست. 

آره علتش رفلاکس هست میکروب معده باعث رفلاکس یا همون اسید معده میشه باعث التهاب یا گاستریت مزمن میشه ...

خدا‌خیرتون بده 

من نولپاز میخورم که پتوپرتزول همون هست روش نوشته نولپاز توی پرانتز پنتوپرازول با فاموتدین و بیسموت میخورم 

نمیخام اذیتتون کنم ولی ترو خدا ی درخاست دارم

میشه راهنمیاییم کنین دارم نابود میشم

چیکار‌کنمم تموم ش این زیفلاکس و برگشت غذا هرچی میخورم میاد بالا ارغ میده چیکار کردین تموم شد این

چقدر میکشه خوب شم ی راهنمایی کلی و کارایی ک میکردین و لطفن ترو خدا برام بگین

خدا‌خیرتون بده  من نولپاز میخورم که پتوپرتزول همون هست روش نوشته نولپاز توی پرانتز پنتوپرازول ...

نگاه کن رفلاکس اگه به خاطر میکروب هلوکوباکتری هست بعداز درمان هلیکوباکتری به مرور زمان آروم میشه و شما تایه مدت باید نولپازا مصرف کنید که درمان بشید اگه رفلاکس به خاطر مشروب خوردن و التهاب معده هست اول ازهمه مشروب رو تا آخر عمر بزار کنار بعدم همون نولپازا مصرف کن زمان میبره ولی آروم میشی سعی کن چیزای که باعث ترش کردنت میشه نخور و غذای سنگین هم نخور و معدتو گرم نگه دار سعی کن گرمی بخوری... کارایی که من انجام دادم اینا بود. ولی حتما پروبیوتیک مصرف کن من با پروبیوتیک درمان شدم البته پروبیوتیک برای میکروب هلیکوباکتری خوبه برای ترش کردن رعایت غذایی کن 

خدا‌خیرتون بده  من نولپاز میخورم که پتوپرتزول همون هست روش نوشته نولپاز توی پرانتز پنتوپرازول ...

من وقتی ماست و شیرو و غذای سنگین میخورم ترش میکنم غذا میاد بالا..یا چای و پنیر میخورم ترش میکنم...وقتی قرصاتو بخور علائمت کم میشه. انشاالاه خدا سلامتی بده میفهمم خیلی سخته 

نگاه کن رفلاکس اگه به خاطر میکروب هلوکوباکتری هست بعداز درمان هلیکوباکتری به مرور زمان آروم میشه و ش ...

بسیار ممنونم از راهنماییت پس بنظرت پروبیوتیک برا ریفلاکس خوب نیست چون من ازمایش خون هلیکوباکتری داذم منفی بود

بسیار ممنونم از راهنماییت پس بنظرت پروبیوتیک برا ریفلاکس خوب نیست چون من ازمایش خون هلیکوباکتری داذم ...

آره پروبیوتیک برای هلیکوباکتری و روده تحریک پذیر خوبه واسه رفلاکس همون نولپازا اوکیه.