من بینی ام خیلی مشکلات داره تا الان دوبار شکسته که درمان نشدن انحراف شدید و یه سری چیزای دیگه که باعث سردردهای غیر قابل تحمل میشه. و کلا عمل خیلی سختی میشه واسه دکترا. حاذق ترین دکتر شهر(که البته فقط درمانیه و زیبایی انجام نمیده) حاضر نشد چند سال پیش عملم کنه.
الان من زیبایی هم میخام به خاطر شکستگی ها استخون خیلی پهن و داغونی پیدا کردم و نوک بینی هم غضروفی و پهنه شایدم گوشتی باشه.
یه دکتری جدیدا اومده بیمارستان شهرمون. قبلا شهر دیگه(بیمارستان بعثت همدان و رزن) پزشک عمومی بوده. که به تازگی احتمالا فارغ التحصیل شده و تخصص گوش و حلق و بینی گرفته. تا الان هیچ کس ندیدن پیشش عمل زیبایی یا حتی معمولی کرده باشه رفتم بیمارستان شهرمون پرس و جو گفتن همه برا سرما خوردگی و این چیزا میان پیشش تا الان جراحی زیبایی ندیدیم ازش. هیچ نمونه کاری هم نداره. پیش همه دکترای شهر قبلا رفتم و نتیجه نگرفتم فقط مونده همین که تازه اومده
کارهای عمل دکترای تازه کار چجوریه؟ شما باشید این ریسکا میکنید برید پیشش؟ امکان عمل شهر دیگه ندارم تهران دکترم هم پیدا کرده بودم میخاستم برم خونه بگیرم کلا بمونم یه هفته اش هم عمل کنم ولی جور نشد الانم بخام برم تهران باید حداقل 5-6 تومن پوله پرستار بدم برا چند روز اول و حداقل 7-8 تومن برای اقامت که یه هفته بمونم.