2777
2789
عنوان

دکتر تازه کار برای عمل بینی

146 بازدید | 7 پست

من بینی ام خیلی مشکلات داره تا الان دوبار شکسته که درمان نشدن انحراف شدید و یه سری چیزای دیگه که باعث سردردهای غیر قابل تحمل میشه. و کلا عمل خیلی سختی میشه واسه دکترا. حاذق ترین دکتر شهر(که البته فقط درمانیه و زیبایی انجام نمیده) حاضر نشد چند سال پیش عملم کنه.

الان من زیبایی هم میخام به خاطر شکستگی ها استخون خیلی پهن و داغونی پیدا کردم و نوک بینی هم غضروفی و پهنه شایدم گوشتی باشه. 

یه دکتری جدیدا اومده بیمارستان شهرمون. قبلا شهر دیگه(بیمارستان بعثت همدان و رزن) پزشک عمومی بوده. که به تازگی احتمالا فارغ التحصیل شده و تخصص گوش و حلق و بینی گرفته. تا الان هیچ کس ندیدن پیشش عمل زیبایی یا حتی معمولی کرده باشه رفتم بیمارستان شهرمون پرس و جو گفتن  همه برا سرما خوردگی و این چیزا میان پیشش تا الان جراحی زیبایی ندیدیم ازش. هیچ نمونه کاری هم نداره. پیش همه دکترای شهر قبلا رفتم و نتیجه نگرفتم فقط مونده همین که تازه اومده

کارهای عمل دکترای تازه کار چجوریه؟ شما باشید این ریسکا میکنید برید پیشش؟ امکان عمل شهر دیگه ندارم تهران دکترم هم پیدا کرده بودم میخاستم برم خونه بگیرم کلا بمونم یه هفته اش هم عمل کنم ولی جور نشد الانم بخام برم تهران باید حداقل 5-6 تومن پوله پرستار بدم برا چند روز اول و حداقل 7-8 تومن برای اقامت که یه هفته بمونم.

مطمناا قبول نمیکنه

شاید به خاطر اینکه اسم در کنه قبول کنه شنبه میرم یه نوبت ویزیت پیشش ولی به نظرم قبول میکنه چون تا الانم هیچ کس حاضر نشده پیشش عمل کنه از خداشم هست من مفت مفت جون خودما بدم دستش. ولی میدونی یه دکتریه الان خیلیییی اسم بلند کرده در صورتی که عملاش از افتضاح هم یه چیزی اون ور ترن. فقط میگن اولای اولش خوب بوده و دقت میکرده همون ماههای اول شروع به کارش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم این کار و نکن عزیزم خدا شاهده بهترین دکتر ها کوچیک ترین دماغارو باز خوب در نمیارن این دکتر که حای خود داره خدایی نکرده خدایی نکرده اگه خوب نشه میخوای چیکار کنی ؟

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم

به نظرم این کار و نکن عزیزم خدا شاهده بهترین دکتر ها کوچیک ترین دماغارو باز خوب در نمیارن این دکتر ک ...

درسته. چون از چند نفر شنیدم دکتر الف و دکتر ب کارهای اولشون و ماههای اول فقط خوب بودن و دقت میکردن گقتم شاید اینم دقت کنه به خاطر اسم و رسمه خودش چون دیگه تنها دکتری هم تو شهر خودمون هست که نرفتم. شهرهای نزدیک مون کاره همه دکتراشونا دیدم دوس نداشتم هیچکدوما. تهران کاره یکی دوتا دکترا خوشم اومد ولی الان شرایط اونجا عمل کردنو ندارم هیچکسیو واسه همراه ندارم محل اقامت باید خونه مبله یک هفته کرایه کنم و پرستار یک هفته بگیرم پرستارهای تهران روزانه حداقل 1 تومن میگیرن بغیر از هزینه عمل حدود 20 تومن هزینه اضافی برام داره تهران. شنبه میرم پیشه این دکتر تازه کاره ویزیت فقط فعلا ببینم چجوریه راهی هست که بتونم توی همون ویزیت و صحبت کردن باهاش بفهمم کارش خوبه یا بد؟ نمونه کار که ازش خواهم خواست ولی دیگه نمیدونم چیا باید تو جلسه مشاوره مطرح کنم

درسته. چون از چند نفر شنیدم دکتر الف و دکتر ب کارهای اولشون و ماههای اول فقط خوب بودن و دقت میکردن گ ...

درسته امیدوارم موفق باشی دوست عزیز🌺

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم