2777
2789

سلام .امشب براتون یه زندگی پر از آرامش و برکت همراه با سلامتی آرزو کردم .

امیدوارم اونایی که دلشون ازدواج میخواد زودتر یه همسر پاک و نجیب و خوش اخلاق نصیبشون بشه 

اونایی که دلشون بچه میخواد به حق حضرت زهرا زودتر دامنشون سبز بشه و یه فرزند سالم و صالح خدا بهشون بده .

هر کسی ام مال دنیا رو میخواد امیدوارم خدا بهش مال حلال بده .

امیدوارم هر چی گره دارید تو زندگی خدا خودش یه نگاه بندازه و گره های زندگی تون یه جوری باز بشه که خودتون از خوشحالی اشک شوق بریزید ...

برای منم دعا کنید 

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🩵

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🩵

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🩵

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳۲ سالمه 

دلم ازدواج موفق میخواد 

خستم 

حقم نیست ظاهر باطنم خوبه 

هرکی تونست دعام کنه 💔💔

دعاهای خودم نمیگیره 

یکی رو دوست داشتم شنیدم رفته جای دیگه خواستگاری 💔💔

ظاهر باطن مالی خانواده هم در یک سطحیم 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

واسه منم دعا کن که دعاهایی که امشب کردم و دعا خواهم کرد برآورده بشن انشاءالله 🥲

دعا کن که امسال کنکور معلمی قبول بشم و دانشجو بشم و عاقبت به خیر سعادتمند هم در این دنیا و هم در اون دنیا بشم 

و زندگی مفید و خوب و بدون گناه و حق الناسی داشته باشم و اگر گناه و حق الناسی دارم بخشیده بشم و خدا هم کاری کنه بنده هاش منو ببخشن و با پاکی و عاقبت به خیری این دنیارو ترک کنم 

انشاءالله هرکی برام دعا کرد خدا جواب دعا و دل خودشم بده الهی آمین.

اسمم مهدیه

ترو خدا برای خونه دار شدنم دعااا کنید😔

آرزومه ک از خونه پدرشوهرم در بیایم و بریم خونه خودمون🥲🥺😭

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
من ۳۲ سالمه  دلم ازدواج موفق میخواد  خستم  حقم نیست ظاهر باطنم خوبه  هرکی ...

انشاءالله زودتر یه بخت عالی نصیبت بشه .

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

بچه پنج سالم دوتا آرزو داره که از توان من خارجه از خدابخواین براوردشون کنه همین الان نشسته پیشم حرفشون میزنه😔🙏🏼

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

ترو خدا برای خونه دار شدنم دعااا کنید😔 آرزومه ک از خونه پدرشوهرم در بیایم و بریم خونه خودمون🥲🥺😭

شنبه ها روضه حضرت مسلم گوش بدین شنیدم خیلی خوبه

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

واسه منم دعا کن که دعاهایی که امشب کردم و دعا خواهم کرد برآورده بشن انشاءالله 🥲 دعا کن که امسال ...

انشاءالله عزیزم

باخوندن امضاتون اشک توچشمام جمع شد،،انشاءالله بچه تون سالم وصالح ب دنیابیاد،،اگردوست داشتی واسه این که امضا م ب واقعیت تبدیل شه دعا م کن

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"