2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@sotaanam    

خوو دوباره تگش کردی چیکار😂🤧 الان باز دعواتون کش میاد

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بگی از بیرون میگیرم میگن اهمیت نمیدی و گوشت خر و سگ وفلان و بیسار...بگی خونگی فقط میخوریم و‌دوس داریم‌ میگن مگه کلفتین و مگه زن بودن فقط آشپزی کردنه و فلان بهمان....کلا مردم همیشه دهنشون بازه،نمیدونم کی میخوایم بپذیریم که هر کس سبک زندگی خودشو داره و با همون حال میکنه

نه خب ما نمی‌فهمیم ایشون تشخیص دادن کسایی که بیرون میخورن گوشت سگ و خر 

خب مثلا وقتی .38 هسئ

میتونه گوشت واقعی باشه اصن سوسیس کالباس چیه 

حالا بیخیال اونم نظر خودشه گفته 

هر کی هر کاری دوس داره میکنه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

به ایشون ربطی نداشته ولی اصلا فکر نکنین غذای خونگی تو بهترین و گرونترین رستوران با غذای خونه برابری میکنه!باید واسه رستوران دار صرف کنه نمیاد برنج و روغن خوب و گوشت تازه گرم پاک شده و .... استفاده کنن

من خودمم تنبلی میکنم واسه اشپزی ولی واقعا با عذاب وجدان غذای بیرون میدم به خانواده

خب از رستوران خوب غذا ادم میخره گه مطمئن باشه گوشت سگ و خر نیست والا این دیگه بحث داره

نمی‌دونم والا یه چیز و ساده رو اینا خیلی بزرگ میبینن

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:

واقعا واست متاسفم‌.

همین شب عزیز میسپارمت دست خدا کع از دهن من حرف میزنی.من‌نوشتم گباب از دنبه و سنگدونه که حتی یکی‌گفت دنبه که خوبه .شما برگشتی میگی تو‌گفتی گوشت سگ‌و گربه.

واگذارت به خدا

به ایشون ربطی نداشته ولی اصلا فکر نکنین غذای خونگی تو بهترین و گرونترین رستوران با غذای خونه برابری ...

میشه بری تاپیک‌قبل ایشونو بخون‌بیین کجای حرف من زشت بوده و کی اول بی احترامی کرد

خودت اول بد حرف زدی چه رویی هم داری ؛میای تاپیکم میزنی ؛این بنده خدا اول داشت مسالمت امیز راهنمایی م ...

جان عزیزت من کجا اسم سگ و‌گربه آوردم‌که برگشته میکه تو رفتی جای ۱۰۰تومنی بهت گوشت سگ دادن.منم‌گفتم من‌پول رستورانو میرم گوشت مرغ خودم درست میکنم نوشته تو برو بمون ۲۴ساعت تو آشپزخونه منم‌گفتم‌من به اینکه واسه خانوادم آشپزی میکنم‌لذت میبرم

بگی از بیرون میگیرم میگن اهمیت نمیدی و گوشت خر و سگ وفلان و بیسار...بگی خونگی فقط میخوریم و‌دوس داری ...

من اصلا کاری به سبک‌زندگیش نداشتم‌گفتم غذای بیرون اصلا سالم‌ نیست ایشون پریده به من و از نظرش داره با سبک زندگیم تحقیرم‌میکنه که من زن خونه ام.

برو تاپیک قبلیشو بخون