2777
2789

من تاپیک زدم حوصلم نمی‌کشه غذا بپزم چون هم وقت میگیره هم خسته کنندس از بقیه خواستم چجوری هر روز میپزن

طرف نمی‌دونم چقدر عقده ای تشریف داره که میگه غذای بیرون گوشت خر وسگه!من خیلیی به شوهرم اهمیت میدم که غذا میپزم و تو اینجوری نیستی و من همیشه غذای خونگی میپزم حالا غذای خونگیش چیه؟تخم مرغ آبپز😐😂

من ماهی پنج میلیون به گوشت پول میدممم وقتی اینو گف مطمئن شدم مشکل داره بیچاره

خلاصه خوب عقده نمایی کرد که یه غذای بیرون واسش اینقدر چیز بزرگیه 

واقعا چرا نی نی سایت اینجوریه؟یعنی غذا بیرون گرفتن خیلی چیز باکلاس و بولدی هس؟خیلی غیر قابل تصوره؟اینایی که تو اینیستا هر روز مسافرت و خریدن به اینا دیگه ببین چی میگن اینجور آدما 

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صلوات بفرستید و تمومش کنید ، بیخیال عزیزان 💚

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

فدای سرت اهمیت نده

منم گاهی خیلی سرم شلوغه غذا از بیرون میگیرم

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

غذا ی بیرون داریم تا بیرون 

الان هست دستس 38 

همینطور هست دستی 600......

ولی این حقیقت تغییر نمیده که کیفیت خونگی یچیز دیگس

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
غذا ی بیرون داریم تا بیرون  الان هست دستس 38  همینطور هست دستی 600......

نه خب ما نمی‌فهمیم ایشون تشخیص دادن کسایی که بیرون میخورن گوشت سگ و خر 

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:

بنظرم تو برو کلاس اول خوندن یاد بگیر.میشه اونجاییکه نوشتم  گوشت سگ و گربه ست نشونم بدی؟شما داری به خیال. خودت منو تحقیر میکنی که آره تو برو بمون‌تو آشپزخونه منم گفتم‌من به اینکارگ افتخار میکنم.برو با دقت بخون

ولشون کن اینارو  اینا فقط از زن بودن تو آشپز خونه بودنو بلدن 😂😂

اره خب بنظر اینا صبح تا شب آشپزخونه باشی هر روز غذا بپزی یعنی زن زندگی😅