2777
2789

سلام بچه های نی نی سایتی

شماهایی که پیام منو میخونید 

من ۲۲ سالمه پدر مادرم دارن طلاق میگیرن 

من چند ساله پشت کنکورم ،انقد مسخره شدم حرف شنیدم ،قضاوت شدم همه اینا به کنار من جوونیم رو گذاشتم رو کنکور 

اما میدونین چرا نشد ؟ 

اول کم کاری خودم 

دوم مشکلات خانوادگی و والدینم 

ازتون میخام دعا کنید اگر صلاحع که پدر مادرم جدابشن و خدا به منی که بچشونم صبر و تحمل و طاقت بالا و فراوان برای قبول این اتفاق بهم بده

ویع دعای دیگه اینکه تروخدا برام دعا کنید اون رشته و دانشگاهی که مد نظرمه دوسش دارم قبول بشم همونی که خودم میخام همونی که قلبم باهاشه

۱۲ سال  مدرسه درس خوندم ۵ سال پشت موندم 

الانم بااین شرایط نیاز ب تمرکز دارم ۳ ماه دیگه کنکوره 

من باید خودمو جمع و جور کنم برسونم 

دعا کنید از نطر روحی حالم اوکی بشه 

شرایط به نفع من پیش بره 

من قبول بشم 

یه خوشحالی از ته ته ته ته ته دل بکنم 

جبران بشه

بشوره ببره همه این جریانارو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

دعا کنید به امیرم رسیده باشم سال دیگه همین موقع❤️❤️

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

عزیزم غصه نخور سعی کن فقط روحیه تو حفظ کنی

هر کسی به یه نحوی تو زندگیش با مشکلات زیادی درگیره مهم اینه ادم خودشو نبازه

دقیقا همونجایی ک ب این نتیجه میرسی که هیچکس ب دادت نمبرسه و خودت باید برای زندگیت تلاش کنییی همونجااا یه زندگی جدید با اتفاقای خوب پیدا میکنی😍

سلامتی امام زمان سلامتی خودم و خانواده م مرسی ازمحبتتون عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دع ...

منم جدا شدم ولی نمیدونم چرا دیگه نمیتونم ازدواج کنم🥲

عجیب بی اعتماد شدم 

عجیب دلزده شدم از ازدواج🥲

سلام بچه های نی نی سایتی شماهایی که پیام منو میخونید  من ۲۲ سالمه پدر مادرم دارن طلاق میگی ...

سلام عزیزم 

منم پارسال پشت کنکوری بودم 

خیلی سختی کشیدم بد ترین چیز تو دنیا پشت کنکور بودنه 

من سال اول خیلی تلاش کردم اما نشد سال دوم با اینکه از درس زده شدم و بدم میومد بخونم اما قبول شدم 

یه کار میگم انجام بده اگه نتیجه نگرفتی هر حرفی دلت خواست به من بزن 

الان ماه رجب همین شب ارزو ها با خدا حرف بزن بگو خدایا کمکم کن دانشگاه قبول بشم منم به خاطر تو ۱۵ روز ماه رجب روزه میگیرم (و ۱۵ روز روزه بگیر و هیچ گناهی نکن )

بهت قول میدم میری دانشگاه یا هر نیت دیگه که داری 

🥰I'm kord🥰          دانشجو حسابداری😍     
🥺🥺🥺قولم یادم نره؟؟ این یه نشونی بوده که بهم گفتیا  یعنی میشه یعنی میتونم

😍😍

الان یه چیز بگم شاید باورت نشه الان سرما خوردم شدید میخواستم چند ساعت بخوابم بیدار شم نماز شب بخونم گفتم بزار یه سر به نی نی سایت بزنم 😅

کاملا یهویی پست تو دیدم 

من تونستم مطمعا باش میتونی 

درضمن من اصلا دختر با حجاب و نماز خونی نیستم و مانتو کوتاه و مو (یعنی میخوام بهت بگم مهم نیست اگه گناهی داشتی یا هر چی مهم اینه خدا صدا مون میشنوه فقط مدتی که روزه هستی گنااه نکن)💕

🥰I'm kord🥰          دانشجو حسابداری😍