2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط یه نفر واسه رابطه تلاش کنه

محبت فقط از از یک طرف باشه

یه نفر کم کاری کنه و اهمیت نده و پارتنرش رو اولویت اول قرار نده

با بقیه دخترا یا پسرا خوبه باشه اما با پارتنر خودش ن 

فقط برا رابطه جن سی بخاد

واسه خوشگلی طرفو بخاد چون این فقط هوسه اما وقتی طرف رو واسه پاک بودنش بخای این عشقه 

خیانت کردن 

علاوه بر اینابی که دوستان گفتن حسادت و خساست پیچوندن طرف مقابل نبود صداقت 

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

عشق وگذشتهای یکطرفه،فریبکاربودن طرف مقابل،تحمل کردن آدم بد

چون به دختره از فامیلامون 4 سال از داداشم بزرگتره

کلی حرفه‌ای عجیب به داداشم زده که قربونت برم بیا خونمون... 

می ترسم برای داداشم چون هنوز20 سالشه

سردی دنبال آتو و گیر دادن دنبال ایراد گرفتن عادی شدن مقایسه تیکه انداختن رفتار های ید و انرژی بد زد حال و.....

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

رابطه سمی یعنی اولش خیلی بهت محبت می‌کنه ، خیلی بهت توجه می‌کنه ولی کم کم از بین می‌ره و تموم میشه ، رد فلگ هارو رد می‌کنه مثلاً تو میگی آقا دوست ندارم الان همو ببوسیم ولی اون میگه نه همه همینطورین تو عجیبی ، وقتی ازش ناراحتی میگه من بخاطر تو فلان کارو کردم و بهت حس عذاب وجدان میده جوری که یا یادت می‌ره چرا ناراحت بودی یا از خودت بدن میاد که ناراحتش کردی و فک میکنی مشکل از خودته ، جالبه وقتی تمام این اتفاقات میوفته تو می‌دونی که حق با توئه ولی نه میتونی به خودت ثابت کنی نه به طرف مقابل چون اون کاملا به زیر و بم روح تو اشراف داره و داره کنترلت می‌کنه ، اعتماد بنفس او ازت میگیره هر روز یه ایراد جدید می‌ذاره روت ، هی دستاورد هاتو کوچیک جلوه میده و خودشو و کاراسو بزرگ ، جوری رفتار می‌کنه که انگار تو آویزون اونی 

کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم  زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂