2777
2789

دوستان نفری یه سوره ی حمد به نیت حاجت روایی همدیگه بخونید تو این شب عزیز هرکس برام خوند بنویسه براش دعا کنم

امضامو خوندی برام صلوات بفرست هرکس لایکم کنه صلوات میفرستم براش خودمم هرکسو لایک کنم صلوات میفرستم‌ براش.

حاجت روا بشی ، خوندم

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام‌🫠❤️ استاتر و کاربران عزیز نی نی سایت |🫶🏻🥺 لطفا برام دعا کنید نامزدم زودتر پیام بده ...

انشالله مشکلت حل بشه عزیزم دعات کردم

امضامو خوندی برام صلوات بفرست هرکس لایکم کنه صلوات میفرستم براش خودمم هرکسو لایک کنم صلوات میفرستم‌ براش.

خوندم 💞

میشه برای اینکه به عشقم برسم ی صلوات بفرستی؟🙏🏻📿🌱🥰🌹.                                                                       الهم صل علی محمد و آل محمد. 💚                                   الهم صل علی فاطمه و ابیها و بَعلِها و بَنیها و سِرّ المُستَوْدَع فیها بعدد ما احاطَ بِهِ عِلمُک 💜.                                                                                  السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 💚.                               الهم صل علی یا علی ابن موسی الرضا المرتضی 💚         ❤️
برات میخونم با ده تاصلوات  برا حاجت رواییم دعا کن😔🙏

دعات کردم گلم انشالله خدا حاجت دلتو بده