2777
2789

من از صبح چندبار گریه کردم 

به خدا پسر تخم دو زرده نیست 

من خودم پسر دارم اما فرقی بین دختر و پسر نیست 

شمارو ب خدا اگه قراره فرق بزارید بچه نیارید 

من با بچه کوچیک آخر هفته اومدم خونه مادرم 

از بس فرق گذاشته بین من و برادرم صبح اول صبحی با لحن بد و فحش باهام حرف زده 

انکار ن انگار که من سی سالم یه زن متاهلم یه بچه دارم 

در عوض هرچی قسمت خوب غذاست هرچی لفظ و لحن خوب  برا پسرش 

منم از صبح چیزی نخوردم 

بدبختی هم نمیتونم ب شوهرم بگم بیا منو ببر چون نمی‌خوام بفهمه چون نمی‌خوام سرافکنده بشم 

خیلی دلم شکسته 🥹😭💔مجبورم تا فردا همین وضعیت رو تحمل کنم 

بیوتی ام از نوع نچرالش...سعی میکنم شبیه خودم باشم ورژن خوب خودم باشم تا یه نسخه کپی و فیک از شخص دیگه ...

اینا خوبه پدر مادر بی شرف تر از این بی پدر هایی که ننه بابای ما شدن نیست دو روزه فامیل های گلوشون ریختن خونه ما شدیم کلفت اینا همش ببر بیار بعد خواهر زاده های عنشون از ما عزیز ترن نیش گوهشون برای اونا بازه اخمشون برای ما عدالت خدا اینه که به هر خری بچه میده دیگه عدالت هم فهمیدیم چیه

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو خونه خودت،مامان بابای منم وقتی خواهرام و شوهراشون میان انگار شاه و ملکه اومدن بعد منکه میرم خیلی سرد برخورد میکنن شوهرمم ک دیگ انگار گدا سرکوچه ست،البته اخلاق گند شوهرمم بی تاثیر نیست،سعی کردم دیگه کمتر برم و بیام

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

روزهای سخت مادرت هم میرسه 

اون موقعست که تلافی کنی 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

برو خونه خودت،مامان بابای منم وقتی خواهرام و شوهراشون میان انگار شاه و ملکه اومدن بعد منکه میرم خیلی ...

من شوهرم خیلی خوب و آقاست اما هیچ قدر اونو هم نمیدونه مادرم 

نمی‌خوام اصلا بفهمه اخلاق گند مادرم رو 

بیوتی ام از نوع نچرالش...سعی میکنم شبیه خودم باشم ورژن خوب خودم باشم تا یه نسخه کپی و فیک از شخص دیگه ...
روزهای سخت مادرت هم میرسه  اون موقعست که تلافی کنی

بخدا شک دارم منو بدنیا آورده باشه میگم نکنه سرراهی بودم 

مادر من هم فرق میزاره بین من و پسراش ولی بهم بی احترامی نکرده،تو هر شرایطی هم من کنارش بودم نه اونا،ولی میبینم فرق گذاشتنشو،به شوهرت هم چیزی نگو که بعدا برات دردسر نشه،رفتی دیگه نیا ولش کن،نمیدونم این پسرا چی دارن براشون.

بخدا شک دارم منو بدنیا آورده باشه میگم نکنه سرراهی بودم 

مادر منم همین طور بود خیلی ها با شما هم دردن 

رفتی خونت دیگه پشت سرت رو نگاه نکن

اگه مشکلی برام پیش بیاد ذره ای نمیتونم رو مادر و پدرم حساب باز کنم خدا پسرت و همسرت رو حفظ کنه 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

من شوهرم خیلی خوب و آقاست اما هیچ قدر اونو هم نمیدونه مادرم  نمی‌خوام اصلا بفهمه اخلاق گند ماد ...

من وقتی عقد بودم تا میگفتم شوهرم میخاد بیاد مامانم ی بلوا ب پا میکرد،رابطم باشوهرم سرد شد،روز ب روز ازهم دورتر شدیم بعدا مشکلات دیگه پیش اومد و خیلی پشیمونم ک زتدگیم تو دستم نگرفتم،اصلا نمیدونستم ازدواج یعنی چی،مادرم یبار ننشست برام توضیح بده،تا میگفتم میخام برم ارایشگاه فوری انگ بی حیایی میزذ و نزاشت خودمو ب شوهرم نزدیک کنم،شوهرم هیچوقت یادش نمیره همش میگه از اول مزخرف بودید

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
مادر من هم فرق میزاره بین من و پسراش ولی بهم بی احترامی نکرده،تو هر شرایطی هم من کنارش بودم نه اونا، ...

از این می‌سوزم حالا من تک دخترم 

تو سن کم منو باردار شده برام مادری نکرده اصلا

انکار من خودم خواستم باشم 

مجردم بودم با لفظ بد باهام حرف میزد 

حتی با دخترای فامیل خیلی بهتر از من حرف نمیزنه قربون صدقشون میره

از این می‌سوزم حالا من تک دخترم  تو سن کم منو باردار شده برام مادری نکرده اصلا انکار من خودم ...

منم تک دخترم،نمیدونم والا چی بگم،منم تو هر شرایط کنارش بودم ولی ازینکه میبینم بیشتر هوای اونارو داره واقعا ناراحت میشم،امان از بعضی مادر و پدرا.