2777
2789
عنوان

خدایااا کجایی

162 بازدید | 8 پست

دارم میمیرم چرا خدا صدامو نمیشنوه چرااا؟!

مگ من چی ازش خاستم اره درسته ی اشتباهاتی کردم ولی مگ نمیگن از مادر مهربونترع پس چرا هرچی میگم خذایا غلط کردم نمیشنوع دلم داره میترکه چرا دلمو نمیبینه چرا اونایی ک منو نابود کردن هرروز شادتر از دیروزن پس دل من چی 

چرا خدا کاری نمیکنه چرا بم نشونه نمیده چرا کاری میکنه ب وجودش شک کنممم💔😭😭😭

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین که زنده ای یک نشانه هست 

نمیخام باشم

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭

عزیزم درکت میکنم

منم کشیده م بدجور هم کشیده م. 💔💔💔💔💔

ولی خدا مثل ما عجله نداره، همه ی کاراشو سر فرصت انجام میده.

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

یجاخوندم حضرت آدم به ۵تن آل عبامتوسل شدوخداتوبه اونوبعدصدسال قبول کردامتحان کن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

خدا خیلی عادل تر اونیه که تو فکر بگنجه منم خیلی جاها فکر کردم تقاص دلای شکسته رو نمیگیره ولی وقتی از نزدیک ظالم ها رو دیدم اونقدر در واقعیت زجر می‌کشیدن که واقعاحال آدم بد میشد

دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره 

صدای همه رو هم میشنوه جواب همه رو هم میده فقط صبر همراه با توکل و امیدواری نیازه....خودش دوبار تکرار کرده که دلمون قرص شه بعد از هر سختی اسانیه🌿🌿🌿

ان شا الله به حق برکت باران آرامش و خوشبختی رو زندگیتون سایه بندازه🦋🦋

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱