2777
2789

من از سال ۸۴ از دوران مجردی همیشه میبینم تالان   خاطرات خوب رو مرور میکنم بادیدنش .

دو سه ساله که از ذوق افتادم  هرازگاهی میشه نگا نکنمش  .  اون زمان که گوشیو اینا نبود بیشتر کتاب اشپزی میخریدم یا از یه دفتر برمیداشتم میشستم روبروی برنامه به خانه برمیگردیم غذاهارو طرزپختشو مینوشتم 😅

تا ازدواج کنم و خونه خودم درست کنم یادش بخیر

منم اینطوری بودم😁

الآنم صبح تا قبل ۸ برنامه صبحانه ایرانی شبکه دو میبینم. بحثهای پزشکی، ورزشی و سیاسی میکنن.

دیگه از ۸ صبح تا ۱۰ شب بچه ها میزنن پویا

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون زمان خونه پدرم چندباری درست کردم  ولی الان نه

دقیقا خیلیا این کاررو میکردن یادداشت میکردن تا درست کنن خیلی از دخترای دم بختم این کاررو میکردن ولی عمرا یکبار درست کرده باشن

منم .... مخصوصا روزهای بارونی و برفی  یا تو گرمای زیاد زیر باد کولر😍  من وقتی تموم میشد ...

من مجری ژیلا امیرشاهی رو دوست داشتم همیشه هم مقعنه اشون اکثرا یکم کج بود 😅😂

همیشه برام سوال بود  یعنی موهاش چطوره که مقعنش مثل مجری های دیگه صاف و سفت واینمیسته

دقیقا خیلیا این کاررو میکردن یادداشت میکردن تا درست کنن خیلی از دخترای دم بختم این کاررو میکردن ولی ...

اره خونه پدر درست کردم چندباری .

یاداشت میکردم که خونه خودم رفتم درست میکنم ال میکنم بل میکنم 

شوهرکردم اعصابشو ندارم حوصلشو ندارم🥲😂