2777
2789

سلام من پسرم 8 ماهشه بهش شیر میدم میخوام یک دوره قرص جلوگیری بخورم پریودم 4،5 روز عقب بیفته. 

چه قرصی بخورم که هم پریودمو عقب بندازه هم واسه شیردهی ضرر نداشته باشه؟ 

دکتر بهم گفت لاینسترنول بخر پیدا نکردم قرص دیگه ای میشناسین؟ 

خدایا شکرت...از چه روزهایی گذر کردم و تو همیشه حواست به من بود❤️

بعد‌از‌ماه‌ششم‌میتونی ال دی مصرف کنی  قبل از شش ماه شیر دهی

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از شش ماهگی پسرکوچولوم ال دی میخورم لاینسترنول فقط زیر شش ماهگی بچه برات اثرسازه یعنی تا وقتی ...

وای مرسی. دکتر تجویز کرد ؟ ال دی معمولی؟ مارکش چیه؟ 

منم شنیدم لاینسترنول فقط تا 6 ماهگی تاثیر داره

بعد‌از‌ماه‌ششم‌میتونی ال دی مصرف کنی  قبل از شش ماه شیر دهی

جدی؟ ال دی شیر میدم ضرر نداره واسه بچم؟ 

[QUOTE=325056527]وای مرسی. دکتر تجویز کرد ؟ ال دی معمولی؟ مارکش چیه؟  منم شنیدم لاینسترنول فقط تا 6 ماهگی تاثیر ...[/QUOTE

نه خودم استفاده کردم دکتر البته گفته بود بین چند روش جلوگیری که بیا دستگاه بزارم من مخالف بودم نرفتم

اره همین معمولی مارک خاصی نیست

قرص های دیگه جلوگیری هم هست گرونترن نمیدونم البته هستن الان یا نه مثل یاز، مارولین

جدی؟ ال دی شیر میدم ضرر نداره واسه بچم؟ 

نه‌قرص‌شیر‌دهی‌تا‌پایان‌ماه‌ششم‌کارسازه‌بعدا‌ که‌غذای‌کمکی‌میخوره‌باید‌ال‌دی‌خورد وگرنه باردار میشی ضرری نداره مطمعن  باش

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
[QUOTE=325056527]وای مرسی. دکتر تجویز کرد ؟ ال دی معمولی؟ مارکش چیه؟  منم شنیدم لاینسترنول فقط ...

خیلی ممنون. 

نه‌قرص‌شیر‌دهی‌تا‌پایان‌ماه‌ششم‌کارسازه‌بعدا‌ که‌غذای‌کمکی‌میخوره‌باید‌ال‌دی‌خورد وگرنه باردار میشی ...

باشه خیلی ممنونم 

قرص الدی مخصوص دوران شیردهی باید بخوری

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

نه‌قرص‌شیر‌دهی‌تا‌پایان‌ماه‌ششم‌کارسازه‌بعدا‌ که‌غذای‌کمکی‌میخوره‌باید‌ال‌دی‌خورد وگرنه باردار میشی ...

سلام عزیزم من پسرم یکسالشه میتونم ال دی مصرف کنم؟ شیرم کم نمیشه؟ 

شما مصرف کردی خودت؟ 

سلام عزیزم من پسرم یکسالشه میتونم ال دی مصرف کنم؟ شیرم کم نمیشه؟  شما مصرف کردی خودت؟

نه عزیزم مشکلی ایجاد نمیکنه من بعد شش ماهگی هر دوپسرم مصرف کردم