maman_ferferi مدیر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2362 عنوان بارداری_بی بی چک_مامانای باردار | مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 188 پست سلام خانما ۲ روز از موعودم گذشته از ۲۷ سیکلم ترشح ابکی و کشدار دارم دیروز بی بی زدم منفی شد همچنان ترشح دارم جوری که فکر میکنم پری شدم ولی ترشح بی بو و بی رنگه هر از گاهی درد خفیف پری میگیره و ول میکنه سینه هامم سنگین شده بنظرتون احتمال بارداری هست؟ •گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 1402/10/28 | 16:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
98iren عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 220 سلام گلم مرسی تو خوبی والا ۹ روزه تاخیر دارم بی بی زدم بعد از ۵روز تاخیر منفی شد ... سلام عزیزم آزمایش دادی
maman_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2362 سلام عزیزم آزمایش دادی سلام گلم امروز میرم وایه آزمایش واسم خیلی دعا کن استرس دارم🤲🥺 •گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
98iren عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 220 سلام گلم امروز میرم وایه آزمایش واسم خیلی دعا کن استرس دارم🤲🥺 انشالله با خبر خوش برمیگردی عزیزم میری بیمارستان برا از؟آخه امروز تعطیل
maman_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2362 انشالله با خبر خوش برمیگردی عزیزم میری بیمارستان برا از؟آخه امروز تعطیل 🥺فدای تو گلی مرسی که جویای احوالمی انشالله عزیزم والا نمیدونم قراره جوابش چی بشه رفتم ازمایش دادم منتظرم گفت یا ظهر اماده میشه یا فردا صبح رفتم ازمایشگاه خصوصی عزیزم باز بود امروزم که رفتم ازمایش علائم پری داشتم😑از استرس گفتم الانه که بیاد •گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
maman_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2362 انشالله با خبر خوش برمیگردی عزیزم میری بیمارستان برا از؟آخه امروز تعطیل شما دیگه علائم پری ندارین؟ •گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
98iren عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 220 🥺فدای تو گلی مرسی که جویای احوالمی انشالله عزیزم والا نمیدونم قراره جوابش چی بشه رفتم ... به سلامتی عزیزم انشالله که هرچی هست نتیجش خیر باشههروقت گرفتی اطلاع بده چرا من هنوز علائم پری دارم
maman_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2362 به سلامتی عزیزم انشالله که هرچی هست نتیجش خیر باشه هروقت گرفتی اطلاع بده چرا من هنوز علائم پ ... انشالله عزیزم توکل به خدا باشه عزیزم💕🤲 •گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
maman_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2362 به سلامتی عزیزم انشالله که هرچی هست نتیجش خیر باشه هروقت گرفتی اطلاع بده چرا من هنوز علائم پ ... جواب ازمایشم و گرفتم عزیزم منفی بود شنبه میرم دکتر ببینم چرا پری نمیاد •گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
98iren عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 220 جواب ازمایشم و گرفتم عزیزم منفی بود شنبه میرم دکتر ببینم چرا پری نمیاد انشالله ماه آینده دوباره اقدام کن اصلا ناراحت نباش من خودم سر بچه اولم ۷ ماه طول کشید تا باردار شدمانشالله اینماه باردار میشیفقط ی تجربه بهت بگم اصلا به قصد اقدام و بچه دار شدن نزدیکی نکن چون استرس باعث میشه باردار نشی من ایندفعه اصلا به قصد بارداری نزدیکی نکردم همون ماهم باردار شدم ولی سر بچه اولم انقدر بهش فکر میکردم که تا ۷ ماه باردار نشدم
masi1927 عضویت: 1398/02/03 تعداد پست: 4546 سلام گلم مرسی تو خوبی والا ۹ روزه تاخیر دارم بی بی زدم بعد از ۵روز تاخیر منفی شد ... آره از موعدم دو روزگذشته از بی بی چک منفی متنفرم انقد ک دیدم میخام ی هفته بگذره بعد راضیم پریود شم ولی بی بی منفی نشه ✌✌✌✌
maman_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2362 انشالله ماه آینده دوباره اقدام کن اصلا ناراحت نباش من خودم سر بچه اولم ۷ ماه طول کشید ... اینکه بدونی باردار نیستی یکم دلت میگیره خودت زنی بهتر میدونی عزیزم و همه امیدم اینه که پری بیاد و اقدام کنم این ماه هنوز پری نشدم و این واسم عجیبه توکلم به خداست عزیزم امیدوارم لایق مادر شدن باشم و خدا بزودی فرزند سالم و صالح تو دامنم بزاره انشالله همه چشم انتظارا این ماه دامنشون سبز بشه 🥺🥺اینکه پری نشدم داره اذیتم میکنه میگم تخمکگذاریم همچی قاطی شد •گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
maman_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2362 آره از موعدم دو روزگذشته از بی بی چک منفی متنفرم انقد ک دیدم میخام ی هفته بگذره بعد راضی ... انشالله که بارداری عزیزم چندمین اقدامین شما؟اره بزار ۳ روز دیگه بگذره بعد بی بی بزن با دو خط پررنگ بیا اینجا خوشحالمو کن😻😻😻من ۹ روز تاخیر داشتم امروز رفتم ازمایش منفی بود 🥺نمیدونم چیکار کنم •گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
98iren عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 220 اینکه بدونی باردار نیستی یکم دلت میگیره خودت زنی بهتر میدونی عزیزم و همه امیدم اینه که پری بی ... دقیقا حالتو میفهمم من تو اون ۷ ماه آنقدر چک منفی دیدم که حالم از چک بهم میخوره سر این بارداریمم دیر چک زدم چون بدم میومد از بی بی چک خاطره خوبی نداشتم من خیلی از ماه ها که میفهمیدم باردار نیستم میشستم سیر گریه میکردم ولی اون زمانی که دیگه خدا صلاح دونست بهم داد و مطمئن باش زمانش برای تو هم به همین زودیا فرامیرسه عزیزدلمولی بازم میگم اصلا به قصد بارداری نزدیکی نکن بزن خودتو ب بی خیالی و بعد اقدام کن
maman_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2362 دقیقا حالتو میفهمم من تو اون ۷ ماه آنقدر چک منفی دیدم که حالم از چک بهم میخوره سر این بارداریمم دیر ... عزیزدلم بازم خداروشکر که دامنت سبز شد گلموالا این ماه ۸ تا بی بی زدم رکورد شکوندم دیگه بی بی نمیزنم بیخیالی که سخته ولی خب همه سعی و تلاشمو میکنم ممنون از راهنماییت گلم توکل به خدا هرچی خودش صلاح بدونه •گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
98iren عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 220 عزیزدلم بازم خداروشکر که دامنت سبز شد گلم والا این ماه ۸ تا بی بی زدم رکورد شکوندم دیگه بی ب ... انشالله که ماه آینده خوش خبر میای