2777
2789
عنوان

بارداری_بی بی چک_مامانای باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 188 پست
انشالله که ماه آینده خوش خبر میای

انشالله عزیزم

مرسی بابت دلگرمیای خواهرانت عزیزم 

😻به یادتما رفتی دکتر رفتی سونو قلب حتما بهم خبر بده 

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
انشالله عزیزم مرسی بابت دلگرمیای خواهرانت عزیزم  😻به یادتما رفتی دکتر رفتی سونو قلب حتما بهم ...

سلام عزیزم خوبی والا اصلا حالم خوب نیست نه از بابت بچه

بچه ساک و کیسه زرده تو رحم تشکیل شده ولی هنوز ضربان قلب نبود که دوباره چند وقت دیگه باید سونو بدم

اما ی کیست اندومتریوما رو تخمدان چپم دید که حالمو خیلی گرفته اصلا نمیدونم چکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی والا اصلا حالم خوب نیست نه از بابت بچه بچه ساک و کیسه زرده تو رحم تشکیل شده ولی هنو ...

سلام گلم مرسی تو خوبی

خدا بدنده گلم

واسه قلب که الان زوده عزیزم حدعقل باید ۸ هفته بری شما الان ۵ هفتتونه یا ۶ اگه اشتباه نکنم تازه تا ۱۰ هفته هم وقت داره

همین که ساک و دیده جای شکرش باقیه اصلا استرس نگیر سونو بعدی صدای قلب قشنگشم میشنوی 

دکتر چیزی نگفت واسه اون کیسته؟

انشالله که از بین میره عزیزم خودت و ناراحت نکن با کمک دکتر کارای لازم و انجام بده انشالله که نی نی سالم و سلامت به دنیا میاد عزیزم💕

سلام گلم مرسی تو خوبی خدا بدنده گلم واسه قلب که الان زوده عزیزم حدعقل باید ۸ هفته بری شما الان ۵ ه ...

ممنون عزیزم آره الان ۶ هفته ام البته به حساب پری

والا با چند نفر صحبت کردم گفتن الکی استرس نگیر همین که باردار شدی خودش نشونه خوبیه و اندومتریوز تو پری خونریزی شدید دارن که من ندارم اصلا 

اگرم باشه ممکن تو بارداری کوچیکتره بشه 

خودت چ خبر پری نشدی.

ممنون عزیزم آره الان ۶ هفته ام البته به حساب پری والا با چند نفر صحبت کردم گفتن الکی استرس نگیر همی ...

خب عزیزم دیگه استرس نگیر  

واسه قلب زوده هنوز وقت داری چیزای مقوی بخور تا ۸ هفته انشالله صداش و میشنوی گلم 

والا چی بگم بخدا حکمتیه دیروز مرتب دمنوش خوردم در کنارشم اب زرچوبه میگن واسه پریودی خوبه همه جواب گرفتن واسه من نمیدونم چرا نمیاد از اونطرفم بدن درد و گلو درد گرفتم میخوام سرمابخورم فکر کنم 

🥺🥺نمیدونم چیکار کنم شنبه اگه حالم خوب بود میرم دکتر زنان 

سینه هام اینقدر درد میکنن ولی خبری از پری نیست😭

خب عزیزم دیگه استرس نگیر    واسه قلب زوده هنوز وقت داری چیزای مقوی بخور تا ۸ هفته انشالله ...

مممنونم فدات شم

عزیزم چرا مایعات زیاد بخور ویتامین سی هم اگر داری بخور که اذیت نشی 

انشالله خیره برو دکتر ببین چی میگه 

سلام خوبی چ خبر رفتی دکتر

سلام عزیزم خوبی نی نی خوبه 

نرفتی سونو خانم ؟

😍تو فکرتما 

منم رفتم دکتر 

🥲فکر کن تو چشم انتظاری اینکه نی نی داری یا نه 

بری سونو بهت بگه کیست داری 

خیلی ناراحت شدم میدونستم‌یه چیزیم هستا 

ولی نه کیست لعنتی 

الانم دکتر قرص داده امیدوارم هرچی زودتر خوبشه 

شما هم با وجود نی نی که تو دلته واسم دعا کن عزیزم 

منم دلم میخواد زود مامان بشم🥺

سلام عزیزم خوبی نی نی خوبه  نرفتی سونو خانم ؟ 😍تو فکرتما  منم رفتم دکتر  🥲فکر ک ...

سلام عزیزم بخدا منم همش به یادت بودم 

کیست که همه خانوما دارن انشالله به زودی زود باردار میشی و میای خبر میدی ،منم از ته دلم برات دعا میکنم هرچه زودتر باردار بشی

منم آخر این هفته میرم سونو توکل برخدا

حالا پریود شدی؟

سلام عزیزم بخدا منم همش به یادت بودم  کیست که همه خانوما دارن انشالله به زودی زود باردار میشی ...

🥺چون سابقه نداشتم و تو اقدام واسم همچین اتفاقی افتاد خیلی ناراحت کننده بود  که توکل کردم به خدا خیره انشالله

انشالله عزیزم مرسی مهربون 

بسلامتی عزیزم انشالله که صدای قلب قشنگش و بشتوی و کلی ذوق کنی 

اره روز ۱۴ تاخیر که دقیق روزی‌بود که نوبت دکتر گرفتم تو مطب لکه بینی داشتم دکتر واسم سونو داد واسه روز ۸ پری اونو انجام دادم متوجه کیست شدم

شما هم گفتین کیست داشتین؟

🥺چون سابقه نداشتم و تو اقدام واسم همچین اتفاقی افتاد خیلی ناراحت کننده بود  که توکل کردم به خد ...

انشالله که خیر و کارات به خوبی پیش بره و زود مامان بشی

والا منم ی کیست رو تخمدان چپم دارم هر دکتری ی نظری میده واسش

راستی امروز رفتم دکتر جنین و قلب تشکیل شده بودن

انشالله که خیر و کارات به خوبی پیش بره و زود مامان بشی والا منم ی کیست رو تخمدان چپم دارم هر دکتری ...

انشالله عزیزم توکل به خدا

خداروشکر که باردار شدین عزیزم انشالله که کیست رفع شده باشه 

😍😍خداروشکر عزیزم انشالله بسلامتی این دوره و بگذرونی عزیزم‌

انشالله که بسلامتی نی نی و بغل بگیری💕

انشالله عزیزم توکل به خدا خداروشکر که باردار شدین عزیزم انشالله که کیست رفع شده باشه  😍😍خدا ...

ممنون عزیزدلم انشالله که تو همین ماه باردار بشی

تو اقدامتو بکن 

خیلی به کیستت فکر نکن 

حتما بیا خبر بارداریتو بده عزیزم 

ممنون عزیزدلم انشالله که تو همین ماه باردار بشی تو اقدامتو بکن  خیلی به کیستت فکر نکن  ...

فدای تو عزیزم‌توکل به خدا میگم حتما حکمتیه 

والا این ماه که دکتر بهم قرص داده دارم‌مصرف میکنم‌این ماه به بدنم استراحت دادم دیگه انشالله پری بیاد برم‌ سونو ببینم‌در چه وضعیته امیدوارم‌که رفع شده باشه کیست

حتما عزیزم

😍شماهم حسابی مراقب خودت و نی نی  باش عزیزم