2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

2020 بازدید | 11 پست

سلام خوبین خانومای باردار کی بی بی چک زدین مثبت شد بعدمیگن باید غلیظ باشه ادرار من سرصب هم ناشتا میزنم رقیق وغلیظ نیس چرا مثبت نمیشه 11روزه عقب انداختم لطفا راهنمایی کنیدممنون

بعد از يازده روز با هر ادراي اگر منفي باشه 

باردار نيستي عزيزم

بايد بريد دكتر چكاپ علتشو و چك كنيد

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من6روز عقب انداخته بودم بی بی زدم منفی بودآزمایش دادم بازم منفی بود پرستارگفت برو 10تا14روز شدبیا ازمایش امروز 11روزه بی بی زدم بازم منفی بودموندم چرا همش منفی میشه

بعد از يازده روز با هر ادراي اگر منفي باشه  باردار نيستي عزيزم بايد بريد دكتر چكاپ علتشو و چك ...

اره شنبه میرم ازمایش بعدم دکتر تاحالا سابقه نداشته اینطوری باشم 

شاید عزیزم لقاح دیر انجام شده وهنوز زوده نوامید نباش، هنوز جوونی، ان شاالله خدابزودی دامنتو سبز، کنه هیچ تغییرات خودت احساس نمیکنی منم دوبار بارداری ناموفق داشتم اماخوب خلق وخوم عوض شده بود بی حوصلگی خوابالودگی خیلی گرسنم میشد ومیخوردم

خیاطم

[QUOTE=325051704]شاید عزیزم لقاح دیر انجام شده وهنوز زوده نوامید نباش، هنوز جوونی، ان شاالله خدابزودی دامنتو سبز، کنه ...[/QUOTEممنون عزیزم من برای بچه دوم اقدام کردم بعدتکرادرار دارم همش گرسنم میشه نمیدونم شاید چون چایی یااب زیادمیخورم تکررادراردارم یا بارداریه

امکان داره بی بی اشتباه کنه اخه من کمردرد دارم زیردلمم دردمیکنه

اره میشه.منم امروز ۱۱روزه از موعدمه گذشته.امروز رفتم آزمایش مثبت شد.بی بی گذاشتم منفی..

بعدچندساعت رفتم دیدم بی بی چک یه خط کمرنگم انداخته