امشب شب لیلة الرغائب ( شب آرزوها) ست بیاید از الان به این فکر کنیم آرزوهامون چیه، اینجا بگیم و برای هم دعاکنیم.
اول خودم. آرزوم اینه به زودی شغل خوب و با درآمد بالایی داشته باشم..
به امید حاجت روایی خودم و همه ی شما دوستان عزیز 🤲🏻🤲🏻
آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨👩👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩❤️👨 عاشق قهوه م ☕
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
انشاالله به زودی مشکلاتت حل میشه و به آرزوهات میرسی
آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨👩👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩❤️👨 عاشق قهوه م ☕
دعا میکنم ک از این همه درد خلاص شم و از اینجا برم با دو تا پسرام
انشالله🤲🏻
امیدوارم به همه ارزوهاتون برسین من ارزوم اینه خونه داربشم بعدش شوهرم ازکاراخراج کردن برامون دعاکنین طرف دلش به رحم بیادشنبه شوهرم بره سرکارشب عیده خیلی سخته برامون😔😔
امیدوارم به همه ارزوهاتون برسین من ارزوم اینه خونه داربشم بعدش شوهرم ازکاراخراج کردن برامون دعاکنین ...
واقعا درکتون میکنم خیلی سخته همسرت بیکاره، انشالله شنبه شوهرت سرکار باشه و به همه خواسته ها و آرزوهاتون برسید
آبجی تورو به آبروی حضرت زهرا برا من زیاد دعا کن بخدا دیگه جون ندارم 😭😭 با گریه دارم مینویسم برام د ...
برات دعا کردم عزیزم، خدا محافظت باشه