2777
2789
عنوان

بجه ها

47 بازدید | 8 پست

اگ یه دهمی تعداد تست ها ۵٠ بار باشه ولی نکته هاشو یادبگیره و  و همین پنج تا هم دوبار بزنه و جمعه هام هذ چی تست باقی مونده رو تو مونده توی کتاب تست هامو جمعه بزنم تحیل کنم نکات بخونم و دوباره حل کنم بنظرتون خوبه  دوران  ک تموم کردم دوباره  کتاب تست بردارم و همین جوری تست بزنم

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

عزیزم خوبه 

ولی زیاد اصولی نیست

من بهت پیشنهاد میکنم اگه هدف والایی داری یه مشاور تحصیلی برای خودت بگیری هم تو درستی مدرسه کمکت می‌کنه هم آمادت می‌کنه برای یه رشته تاپ کنکور و میگم

اگر نه شرایطشو نداری 

کلی مشاور تحصیلی تو اینستا هست که رایگان راهنمایی میکنن کمک میکنن

ولی برای شروع این چیزی که گفتی بد نیست 

همین که نکات تستی رو بتونی بزنی و تحلیل کنی از خیلی ها جلویییی 

ولی من چون این مسیر رو رفتم بهت میگم مشاور خوب بگیر اگر خواستی من میتونم دو سه تا مشاور خفن بهت معرفی کنم چه پولی چه رایگان 

عزیزم خوبه  ولی زیاد اصولی نیست من بهت پیشنهاد میکنم اگه هدف والایی داری یه مشاور تحصیلی برای ...

عزیزم خانوادم اعتقادی بهمشاور ندارن ولی هزینه ازمون کلاس اینا رو  میدن  مامانم میگ باهم برنامه  درست مبنوسیم ودرس مبخونیم تست کار میکنیم اینروش هم  مامانم بهمگفت  خودش واسه کنکورش ایمجوری مبخوند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرتون دانشگاه رفتن چی قبول شدن و الان چیکاره هستن 

رشته  ریاضی بودن و مهندسی کشاورزی  البته فرق زیادی با تجربی نداره فقط یه درسه کلا