2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مریمم به عشقم برسم

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

قبول باشه عزیزم 

به اسم کاربریامون 

@گیلدخت_۷۵  

@معدهعصبی  

@دختر_وفادار  

@ملوسکتونم  

ایندفعه امضام بلنده هرسری کوتاه مینویسم 🤌😅.همونجور که از اسم کاربریم مشخصه من ملکه۷۰ سابقم. درخواست تعلیق داده بودم بعد برای برگشت هرچی پیام دادم برنگشت مجبور شدم یه اکانت دیگه بزنم. از تاریخ۳ دی تا ۲۰ دی نبودم خدایی برای دوستام و سایت دلم تنگ شده بود 😥😘❤.تنها باش ولی رو نیمکت ذخیره نباش ☁️🍓.با افتخار یه دختر تورکم. تورک تبریز ✌😊شهر تبریز است جان قربان جانان میکند، سرمه چشم از غبار کفش مهمان میکند. 

منم میخونم 

ساناز

خدایا ارامشم تویی 🤍🕊                                               یه دختر آذری هستم ✨                                                     تاپیک های شاد و پر انرژی ، ترکی تگم کنید 🫶🏻               هیچ کسی ارزش اشکامو نداره ! هیچ کسی ارزش ناراحتیمو نداره ! 👩🏻❤️