2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله خدا به فرشته کوچولوت سلامتی بده 

یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست 
اخه میگن ۴۰ نفر دعا کنه جوابه میگن دعای نی نی سایتیا جوابه چرا برا من نیس اخه

منم نمیدونم، خداکنه بچه‌ات خوب شه. تو هم با دل شکسته‌ات برای تک خواهرم دعا کن.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
چی میشد چی میشد میگفتن اینکه چیزیش نیس

انشالله که اینبار میگن چیزیش نیست ونیاز به عمل نداره انشالله که تو همین شب عزیز شفا پیدا می‌کنه من براش دعا میکنم صلوات میفرستم به نیت سلامتی کوچولوتون 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

از دوران جنینی هیدرونفروز داره  حالا قراره ببریم عکس رنگی ببینیم اون لوله ای ک کلیه رو ب مثانه ...

انشالله ک شفا میگیره نگران نباش ب حضرت علی اصغر متوسل شو 

ما معمولیا یا نمیرسیم یا وقتی میرسیم که همون بهتر که نمیرسیدیم..................‌‌‌‌‌.....