2777
2789
عنوان

دور کاری

164 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها‌. خیلی ها رو تو سایت دیده بودم که می گفتن تولید محتوا واسه آراد داک انجام می دادن. حالا که سایت تعطیل شده و شنیدم خیلی ها دنبال کارن.

خودمم چند ماه دنبال کار بودم.

الان برای یه کارفرمای خانوم روزانه تولید محتوا انجام میدم ۱۰۰۰  ۱۵۰۰ و ۲۰۰۰ کلمه ای. که بازم نیرو میخواد. اگه کسی دوست داره بهم درخواست بده خصوصی آیدی شو بدم.

چون برای خیلی‌ها سوتفاهم میشه. میگم که این تبلیغ هیچ نفعی به حال من نداره. فقط چون خیلی‌ها تمایل به دورکاری دارن اینجا تایپیک زدم

عشق یعنی وقتی آس مو رو میکنم.... آرزو میکنم ده لو دست تو باشه.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوست دارم ولی بلد نیستم چجوریه

محتواهایی که تو سایتها بارگذاری میشه رو می‌نویسید. طبق یسری قواعد که باید رعایت شه. اگه علاقه مند باشید و مسئولیت پذیر سخت نیست.

ببخشید شما کلاس یا دوره رفتید برا تولید محتوا؟ 

نه عزیزم. من تو نت سرچ کردم بعد با آراد داک شروع کردم. قوانین و کم کم طی نوشتن محتوا یاد گرفتم

چی هست ؟ منم یلد بگیرم

تو نت سرچ کنید قواعد محتوا نویسی.

یه موضوع و تیتر داده میشه طبق یه سری کلمات کلیدی باید متن بنویسید

ببخشید متن ها رو باید با خلاقیت خودتون بنویسید یا از نت هم تونید سرچ کنید..اخه ممکنه ادم راجع به اون ...

از نت سرچ می‌کنیم ولی نباید کپی باشه. شاخ و برگ میدیم  از دانسته های خودمون می نویسیم