2777
2789
عنوان

کیا لوزه متورم حفره دار دارن ؟

951 بازدید | 42 پست

من لوزه هام متورمه

حفره داره

ی طرف باد کرده 

۵ ۶ تا شده سوراخاش

الان اب نمک قرقره می کنم ترشح میاد انگار

ببخشیدا ی حس چندشیه

هم گوشم درد گرفت هم لوزه هام همش ترشح میاد خالی می کنم تن تن تف می کنم 

بازم معذزت🌼🌼🌼🌼

و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترگوش حلق بینی بروبایدآنتی بیوتیک استفاده کنی

اخه قبل اینکه اب نمک قرقره کنم هیچ مشکلی نبود

الانم متاسفانه شیر میدم بچم ۴ ماهشه

لوزه هام بزرگ شده چندتا سوراخ داره  سنگ سازه شده  گلوم درد می‌کنه گوشمم درد می‌کنه

سنگارو میبینی؟تخلیه می‌کنی ؟من سنگ ندارم فقط ورم‌و درد 

من نمیدونم جدیدا چرا لوزه هام یجوری شده ، متورم شدن یکم  وقتی گلومو منقبض میکنم یه حس سوزش داره و درد ...

در صورتی که وقتی اب دهن قورت میدم یا غذا میخورم هیچ مشکلی ندارم اصلا ، ولی فقط منقبض میکنم گلومو ؛ حس میکنم یچیز تیزی تو لوزمه و درد داره .

روی لوزم یه بریدگی کوچولو داره ( مثل این میمونه دستتون با چاقو ببرید ولی سطح روی پوستتون یکم خط بیفته و ببره ) دقیقا لوزم اینطوری شده و همون قسمت میسوزه و درد میگیره با منقبض کردن .

من نمیدونم جدیدا چرا لوزه هام یجوری شده ، متورم شدن یکم  وقتی گلومو منقبض میکنم یه حس سوزش داره ...

حتما چیز سفت قورت دادی زخمش کرده  

اره گاهی یکمش بیرون با بدبختی در میارم  داری که درد می‌کنه نمیبینی

من بیشتر بخاطر بوی بد دهان بهش توجه کردم

اخه هر چی فشار دادم نبود با گوش پاک کن چوب بستنی با دست فشار دادم گوشتش سفته لوزه هام سفته مثل لثه !!!!واس تو ام اونجوریه گلم ؟

من نمیدونم جدیدا چرا لوزه هام یجوری شده ، متورم شدن یکم  وقتی گلومو منقبض میکنم یه حس سوزش داره ...

ینس چجوری منقبض می نمی ؟