2777
2789

بچه ها امشب شب آرزوها میشه منو دعا کنین حامله بشم ...درست الان پریود شدم حتی نمیتونم نمازم بخونم امشب توروخدا التماس دعا ازتون دارم....دعام کنین..منم با دل شکستم همگی تون دعا میکنم حاجت روا بشین

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله ک زودی دامنت سبز بشه برا منم دعا کن مشکلم حل بشه بدجور افسرده شدم😭🥺

الهی آمین انشالله..به خدا انقد دلشکسته هستم که. همین الان ..دعات میکنم هرچی دلت هست بهش برسی...توام منو خیلی دعا کن

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

الهی آمین انشالله..به خدا انقد دلشکسته هستم که. همین الان ..دعات میکنم هرچی دلت هست بهش برسی...توام ...

منم با دل شکسته دعات کردم امیدوارم هرچی زودتر خدا دامنتو سبز کنه

برا سلامتی خودمو تو دلیم صلوات بفرسین سالم دنیا بیاد🫰

انشالله خدا دامنتو سبز کنه تو هم دعا قرض شوهرم داده بشه بتونیم پول جور کنین

انشالله الهی آمین...دوستم امشب خیلی دعام...منم‌ از ته قلبم به شکستگی قلبم دعات میکنم که خدا یه رزق حلال و پر برکت براتون‌به زودی زود جور کنه تمام قرضا داده بشه و شادی باشه تو زندگیت همیشه دوستم

انشالله الهی آمین...دوستم امشب خیلی دعام...منم‌ از ته قلبم به شکستگی قلبم دعات میکنم که خدا یه رزق ح ...

فدات شم انشالله خدا بهحق این شب عزیز و دل شکسته ات دامنتو سبز کنه

تو لیوان کسی دریا نریز
حتما حتما انشاءالله که به زودی زود توی ماه شعبان به حق اقا امام حسین باردار میشی و میای اینجا خبرشو ...

الهی آمین انشالله به حق نفست دعات در حقم بگیره دوستم انشالله‌‌‌‌...چشم‌ دوستم با این چشمای اشکی الانم دعا میکنم خواهرت به زودی زود عروس بشه و خوشبخترین عروس بشه...راستی خواهرت هم اسم منه🥺من که خودم خواهر ندارم فکر کنم منم خواهرتونم..

مریم وخانوادش محتاجترینم به دعا،و یک جوون مبتلا به بیماری سخت،2تا بچه داره،بخاطر مریضی گرفتاری مالی ...

خیلی دعام کنین...انشالله حاجت روایی خودتون...براشون صلوات فرستادم منم

الهی آمین انشالله به حق نفست دعات در حقم بگیره دوستم انشالله‌‌‌‌...چشم‌ دوستم با این چشمای اشکی الان ...

زنده باشید عزیزم ممنون حتما حتما امروز سر سفره افطار برات دعا میکنم و به نیتت سوره قدر میخونم انشاءالله که سال بعد این موقع نی نی توی بغلته 

زنده باشید عزیزم ممنون حتما حتما امروز سر سفره افطار برات دعا میکنم و به نیتت سوره قدر میخونم انشاءا ...

خواهر خوش قلب خودمی....از خدا میخام هرچی تو دلت هست بهت بده بهتریناشو اونم

الهی آمین انشالله به حق نفست دعات در حقم بگیره دوستم انشالله‌‌‌‌...چشم‌ دوستم با این چشمای اشکی الان ...

عزیزم موقع افطار یادت بودم و سوره قدر وصلوات به نیت دوباره مامان شدنت  خوندم