2777
2789

من و مامانم و داداشمم رانندگی میکرد

داداشم یکم سنش به بچه ها میخوره هر سری نگه میدارن گواهی نامه شو میخوان

سری قبل هم که تنها بوده نگه داشته گفته بیمه نامه داری ، نگو تو خونه مونده بوده بیمه نامه ماشین خلاصه ماشینو برده پارکینگ گفته فردا بیمه تو بیار ، فردا که برده گفته برو هفته بعد بیا

نمیدونم داشته میترکه با سن پایین داره از حرصش ماشینو آزاد نمیکرد

حالا منم سر این ماجرا خیلی عصبی بودم دیروز که گواهی نامه خواست سربازه  عصبی شدم با نیشخند گفتم ضایع شدی  نگو اینم شنیده برگشت گفت با من بودین به مامور دولت اینطوری گفتی شکایت میکنم ماشینو توقیف میکنم بعدش رفت

خب اون به چه حقی وارد حریم خصوصی ما شده چرا داخل ماشین ما رو نگا میکنه چرا گوش میده ببینه چی میگیم

ببخشید ولی یعنی چی ضایع شدی 

گواهی نامه رو خواسته 

مگه سر لج داره با شما 

مگه اصلا شمارو می‌شناسه تا بخواد لج کنه 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرم داشته کارشو میکرده دیگ دلیل نمیشه وقتی یه نفر دیگه بهتون بد کرده سر یکی دیگ خالی کنین حرفتون درست نبوده

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

گواهینامه چیزی نیست که کسی حسادت کنه یا ضایع بشه حرف شما ضایع تر بوده اگه خیلی بیکارباشه ممکنه شکایت کنه که فکر نکنم 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
گواهینامه چیزی نیست که کسی حسادت کنه یا ضایع بشه حرف شما ضایع تر بوده اگه خیلی بیکارباشه ممکنه شکایت ...

مگه مشخصات داره از من

بعدشم مگه فحش دادم بهش یا به کل خاندانش فحش دادم  چجوری میخواد ثابت کنه من اون حرفو زدم