2777
2789
جدایی برا تو عادی شده؟

من جدا نشدم ولی خب باااار ها کات شدیم و مقصر من بودم رفتم سمتش

چون یکاری ک بشدت حساس بودو و من نمیدونستم خط قرمزشه رو انجام دادم و کلا بامن تموم کرد بزور اشتی کردم باهاش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت یعنی برگشت بهت یا فقط اومد رفع دلتنگی کنه؟

اون کلا کات سرش نمیشه

دیشب ادن ساعت من خواب بودم 

صبح دیدم تماسشو 

کلا کات کردنو قبول نداره 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
خوشبحالت یعنی برگشت بهت یا فقط اومد رفع دلتنگی کنه؟

اکثریت برگشتشونم فایده ای نداره که برای من برگشت یعنی خودش رفت خودشم برگشت عذرخواهی کرد و...اما نیومده بود برای رابطه و...فقط اومده که تو زندگیم باشه و روح منو رنده کنه خیلی خشک و رسمی صحبت میکنیم و اون پیام های منو ماهی یکبار سین میزنه و حق ندارم خارج از درس باهاش صحبت کنم وگرنه ماهی یکبار سین زدنش میشه دوماه و خودمم میفهمم داره با خودش تنبیه میکنه منو چون من رو این موضوع خیلی حساسم اذیتم میکنه خلاصه نه میشه بهش گفت رل نه اکس نه هیچی و اینه دق منه نه راه پس دارم نه راه پیش

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

حرکت زشتیه؟! جالب بود حرفت  اون با دلایل مسخره رفت

دلیلش هر چیزی بوده برای خودش منطقی بوده 

باید به نظرش احترام بذاری

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

رفتن که بهتره با این وجود

دقیقا حتی خودم تابستون خداحافظی کردم و رفتم و تلگرامم که بااون در ارتباط بودمو حذف کردم (با اینکه خیلی دوسش دارم و برام سخت بود)بعد تازگیا توی روبیکا پیام داده منم باهاش خیلی عادی صحبت کردم ولی باز روال سابق رو شروع کرد

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

دقیقا حتی خودم تابستون خداحافظی کردم و رفتم و تلگرامم که بااون در ارتباط بودمو حذف کردم (با اینکه خی ...

واقعاً چرا ماها با کسایی دوست داشتنو تجربه می‌کنیم که سهممون نیست 💔

واقعاً چرا ماها با کسایی دوست داشتنو تجربه می‌کنیم که سهممون نیست 💔

اوایل اون منو ماورایی دوست داشت من روزی باختم که کفه ترازوی دوست داشتن طرف اون سنگین شد اگه اون تورو 80 درصد دوست داره تو باید 10 درصد دوست داشته باشی برای ماام همین طور بود تا اینکه عشق من نسبت به اون بیشتر شد و اون این موضوع رو فهمید و به کل عوض شد

قضیه ت خیلی شبیه منه برا منم همین شکلی شد

آبجی تلاش کن خودتو بالا بکش حسرتتو بکشه

منم برای همین الان با ماهی یبار سین زدنش و ادا بازی هاش طاقچه بالا گذاشتناش کنار میام من احتیاج به زمان دارم خودمو بالا بکشم زمان هم به نفع منه من اون روزیو میبینم که التماسم رو میکنه بار اول که با کلی توهین و تهمت ترکم کرد از ته دل گفتم بیشرف عالمم اگه حسرتمو به دلش نزارم (هنوزم یادم میفته تن و بدنم میلرزه)من این کارو انجام میدم حتی اگه خودم بسوزم

[QUOTE=325065264]آبجی تلاش کن خودتو بالا بکش حسرتتو بکشه منم برای همین الان با ماهی یبار سین زدنش و ادا بازی هاش طاق ...[/QUOT 

هر رابطه ای بعد تموم شدن نیاز به یه دوره ی سوگ داره اگه این هی عقب بیفته از همه چی میمونی

[QUOTE=325065264]آبجی تلاش کن خودتو بالا بکش حسرتتو بکشه منم برای همین الان با ماهی یبار سین زدنش و ...

من یک سال سوگشو کشیدم کارم کشیده بود به قرص افسردگی و...اون روزا جهنم بود برام من مردم و زنده شدم بعدش قوی تر شدم

من یک سال سوگشو کشیدم کارم کشیده بود به قرص افسردگی و...اون روزا جهنم بود برام من مردم و زنده شدم بع ...

چن سالته؟ امیدوارم که بهترینا برات رقم بخوره ♥️