2777
2789

سلام دوستای خوبم ما ابان تصادف کردیم و الان نزدیکه بشه 3 ماه که ماشینمون تو پارکینگه 

و کاملا بی تقصیریم و در کروکی اول طرف مقابل مقصر شد... که به کروکی اعتراض زد چون بیمه نداره تو تاپیک های قبلمم هست میتونین ببینین بعد افسر پلیس از اشناهاشونه و تو اظهاراتی که روز بعد تصادف نوشته یه بند اخرش اضافه کرده که ما از راه فرعی میومدیم... حالا کارشناس سه نفره اومده و طبق همون برگه اظهارات راننده که  شوهر بنده باشه 

ما رو مقصر کردن و یه عالمه چیزی که اشتباهه و کاملا دروغه نوشتن... 

میشه بریم از افسر شکایت کنیم ایا به جایی میرسه 

یا ناحقی که در حق من و بچه هام میشه و بپذیریم 

و اینکع ما دوباره اعتراض زدیم و منتظر هیئت 5 نفره ایم 

خدا هیچکی رو درگیر با یه مشت ادم حروم خور نکنه

شما تلاشتون رو بکنید اگر خدایی نکرده نشد بسپارید به خدا یبار هم چند سال پیش یه زنه به ماشین بابام زد خودش در جا فهمید مقصر بوده گفت ببخشید حواسم رفت به بچه هام بعدا افسر اسکل به یه علت. بابام و مقصر کرده هر چی بابام گفت خانم شما خودت قبول کردی مقصری زیر بار نرفت من خیلی ناراحت شدم خسارت حدود ۵۰ تومن به پول الان میشد اما مادرم گفت بگذریم زنه حتما از شوهرش ترسیده  

وکیل بگیر داییم ۲سال درگیر بود تا تونست ثابت کنه

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم چند روز پیش تو خیابون یکی از پشت بهمون زد بعد چون تو شهر اونا غریب بودیم از دروغ گفت شما دنده عقب اومدین و اونجا کسی حتی نبود اما از دروغ اومدن براش قسم خوردن

در صورتی ک ماشین ما سنسور و دوربین دنده عقب و همه جوره فوله دنده عقبم بریم اینقدر اخطار و صدامیده نمیزاره ب چیزی برخورد کنی اما مارو مقصر کرد افسر خدانشناس

درصورتی ک همکارش بهش میگفت این اقا مقصر نیست اصلانم دنده عقب بیاد دیگ اینقدر خسارت نمیزاره ک مگه با چقدر سرعت میخواسته دنده عقب. بره 

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
ماهم چند روز پیش تو خیابون یکی از پشت بهمون زد بعد چون تو شهر اونا غریب بودیم از دروغ گفت شما دنده ع ...

دقیقا مثه نقل و نبات قسم دروغ میخورن و دروغ میگن... منم از طرف انتظار داشتم دروغ بگه ولی افسر پلیس ندیده بودم سره یکی کلاه بزاره