2777
2789

ما مینوریم ولی ای وی اف نکردیم شرمنده

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حامله هستم دیروز زنگ زده باید بیاید سقط کنید .من نمیدونم چطور با سقط کنار بیام ، از بعدش هم میترس ...

اصلا نترس 

چرا قبل انتقال چک نکردید ؟

یا طبیعی اقدام کردید ؟

سقط سخته ولی مگه کلا زندگی اسونه؟

خدا رو شکر علم پیشرفت کرده 

آدم میتونه بچه بیمار رو به دنیا نیاره

شما هم بهت قول میدم بچه گوگولی ات میاد توی دلت 

ما مینورها گاهی باید خیلی صبور باشیم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اصلا نترس  چرا قبل انتقال چک نکردید ؟ یا طبیعی اقدام کردید ؟ سقط سخته ولی مگه کلا زندگی اسون ...

طبی‌عی  باردار شدم ، اما خیلی سخته برم سقط کنم ، میخوام بعد از سقط یه امیدی بگیرم که میتونم بچه ی سالم کاشت کنم بدون اینکه نگران سقط کردن باشن 

طبی‌عی  باردار شدم ، اما خیلی سخته برم سقط کنم ، میخوام بعد از سقط یه امیدی بگیرم که میتونم بچه ...

بیا بغلم بینم 

قوی باش دختر 

فرایند سختی هست ولی آدم از عهده اش بر میاد

بیا بغلم بینم  قوی باش دختر  فرایند سختی هست ولی آدم از عهده اش بر میاد

شما چند تا بچه دارید ؟؟؟ من اصلا یک درصد فکر نمیکردم ماژور باشه همش میگفتم سالمه .بچه ی اولم بود خیلی ذوقش میکردم .

شما چند تا بچه دارید ؟؟؟ من اصلا یک درصد فکر نمیکردم ماژور باشه همش میگفتم سالمه .بچه ی اولم بود خیل ...

من بچه نمیخوام

بچه اول ادم خیلی ذوق داره

میفهمم

ولی نگران نباش 

چون دلبسته بودی الان ترسیدی و نامیدی