2777
2789
عنوان

ای وی اف ومن

322 بازدید | 10 پست

من این ماه دارم دارو مصرف میکنم که روز 9 یا 10 سونو شم اگه اوکی بود تخمک کشی شم. برام دعا کنید 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

سلام من هلن هستم 30 سالمه و 7 ساله متاهلم  من و همسرم هردو سالمبم  کلی آزمایش، عکس رنگی هیچ کدوم معلوم نکرد ما چمونه من کلی دکتر عوض کردم طب سنتی رفتم شیراز طب اسلامی رفتم هیچ هیچ. 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من 2 بار ای یو آی کردم یک بار تو مرکز  ناباروری اصفهان  یکبار تو مطب دکتر مینو موحد  اوناهم منفی شد آزمایش انعقادی ام دادم  منفی بود شکر خدا  الان دکترم هتاو تهرانی هستن و قراره این ماه به لطف و کمک خدا و دعای شما آماده شم برای تخمک کشی 

خدایا تورو قسم میدم به آبروی حضرت زهرا  کمکم کن 

تخمک ام جنین شدن رشدشون متوقف شد

میشه برام ف اااال بگیری دعات میکنم

سلام ن گل شرمندتم من دیگه کار نمیکنم 

ولی دعام کن 

سلام ن گل شرمندتم من دیگه کار نمیکنم ولی دعام کن

تروخدا خیلی نیاز دارم زندگیم بهم ریخته نمیذونم باید چیکارکنم یکی میگ باید دعا بگیری یکی میگ چشم نظر یکی میگ طلاق بگیر

تو کمکم کن بخدا دعات میکنم مشکلت حل شه

من برای سرگرمی نمیخام فقط میخام مشکلمو بدونم