2777
2789

بعداً بزرگ بشن ، خواهر و برادر دارند دیگه ، ازدواج شون چی میشه؟ نمی‌دونم چی بگم 

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعداً بزرگ بشن ، خواهر و برادر دارند دیگه ، ازدواج شون چی میشه؟ نمی‌دونم چی بگم 

یعنی تو این دنیا میچرخن میچرخن یه خواهر با برادر خودش ازدواج میکنه ؟؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام من جنین اهدایی داشتم از نظر شرع و قانونی هیچ مشکلی نداره الانم رحم جایگزینم جنین اهدایی هست

رحم خودتون نذاشتی چقد هزینه دادی؟

یعنی تو این دنیا میچرخن میچرخن یه خواهر با برادر خودش ازدواج میکنه ؟؟

چه می‌دونم ، تو فیلما که اینجوریه

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
اون جنین از خون شما تغذیه میکنه و رشد میکنه اصلا نگران این موضوع نباش

خب اینکه از شیر زنی بخوره یه مدت به اون محرمه،و به شوهر اون زن ، ولی باید توی استفتائات نگاه کنید ،که از شرعی چی میشه ، انشالله بی درد سر باردار شی

رحم جایگزین شدم برای خانومی که رحمش شرایط بارداری نداری

اها یعنی رحم اجاره ای منظورتون هست؟ جنین هم اهدایی بوده ؟ چقد هزینه گرفتین یعنی به بند ناف مادر وصل میشه دیگه بچه خود اون فرد حساب میشه؟ 

خب اینکه از شیر زنی بخوره یه مدت به اون محرمه،و به شوهر اون زن ، ولی باید توی استفتائات نگاه کنید ،ک ...

البته اینم درست میگید چون اگه بچه دختر باشه چطور به پدر محرم میشه؟؟

اها یعنی رحم اجاره ای منظورتون هست؟ جنین هم اهدایی بوده ؟ چقد هزینه گرفتین یعنی به بند ناف مادر وصل ...

بله جنین این خانواده اهدایی بوده از شخص دیگه گرفتن منم رحم جایگزینشون شدم

جوری که به من توضیح دادن گفتن چون بعد از زایمان من این بچه رو نمیبینم و دخالتی توی ژنتیکش ندارم فقط حکم یه ناجی رو براش دارم 

اون خانواده ام مثل بهزیستی که یه بچه رو به سرپرستی قبول میکنه یه جنین رو به سرپرستی گرفته

البته اینم درست میگید چون اگه بچه دختر باشه چطور به پدر محرم میشه؟؟

پسر و دختر نداره، کافیه به زن یا مرد محرم بشه، به واسطه شیر خود زن یا یکی از عمه خاله، و.. به پدر و مادرش محرم میشه، بازم استفتائات نگاه کنید

بله جنین این خانواده اهدایی بوده از شخص دیگه گرفتن منم رحم جایگزینشون شدم جوری که به من توضیح دادن ...

چه شیر تو شیری 😅 خدا رحم کنه