2777
2789

نه بابا دوره عقد که دغدغه نداری مشکل وقتی شروع میشه که میری زیر یه سقف

مگه نشنیدی میگن تا باهاش زیر به سقف نری نمیشناسیش

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

50 50 است
بعضا عقد هنوز قلق همو بلد نیستن دعوا میکنن
بعضیا وقتی میرن زیر یه سقف دیگه از هیجان نامزدی خبری نیست دعوا میکنن

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

والا من دوران نامزدی و عقد هممممش گل و بلبل بود اومدیم زیر ی سقف تا دو سال خوب بود ولی بعدش دیگه عادی شد البته رفتار خودمم یکم تنده متاسفانه 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

دوران دوستی گاهی دعوا داشتیم ولی قهر طولانی اصلا نداشتیم. دوران نامزدی و عقد به مرور کمتر شد دعواها. بعد ازدواج دیگه دعوایی در کار نبود تا موقعی که بچه دار شدیم دو سه بار بحث کردیم فقط. ولی بعضیا برعکسن و وقتی ازدواج میکنن دعواهاشون بیشتر و شدیدتر میشه

کسی که شوهر میشه به مراتب خیلی خیلی اخلاقای بدتری داره که تو نامزدی کشف نشدن😃

اگه بدتر بودن نامزدتو‌ میتونی تحمل کنی باهاش برو زیر یه سقف

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
نه بابا دوره عقد که دغدغه نداری مشکل وقتی شروع میشه که میری زیر یه سقف مگه نشنیدی میگن تا باهاش ...

البته توعقدهرکی یه تزمیده وسردرگم میکنه پسرودخترواسترس تشکیل زندگی روهم داری دیگه بدتر

گاهی انسانم آرزوست

مشکلات زیر یک سقف همان مشکلات دوران عقد هستند که عقده میشوند و بعدن سر باز میکنند و هیییی ریشه می‌دوانند. عزیزم عقد که دوران عشق و عاشقیه اگر تو عقد مشکل داری بعدن بدتر میشه چون دیگه عشقم شاید از بین بره

از اینکه پسرامو دارم خیلی خوشحالم. عشق اول هر پسری مادرشه