2777
2789
عنوان

بیبی چک نظر لطفا

111 بازدید | 13 پست

یکیشو دیشب زدم یکیشو صبح ناشتا یکی بلافاصله بعد از اون یکی دو تا منفی صد درا صد یکی مشکوک نظرتون چیه

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان این ۳تاس اون یکی هم به مرور رفت کمرنگتر شد.البته اینم بگم اونو از قابش دراوردم با دقتر ببینم دستکاری شد که یه هاله افتاد

خدا کنه منفی باشه دخترم کوچیکه اصلا هم حوصله بچه ندارم بعدش شوهرم انقدر سر دخترم اذبتم کردم با وسواسایه الکی اصلا وحشت دارم از بچه ی دیگه.۳۸ سالمم هست ۵ تا هم حاملگی داشتم ۴ تا نافرجام واقعا دیگه بدنم کشش نداره

دوست داشتی مثبت باش یاننفی

منفی اصلا بچه نمیخوام.الانم یه ساله درگیر آندومتریوز شدم.پارسال یه بچه تو شیکم مرد سزارین شدم به خاطر بچه ی مرده ۶ ماهس بود قبلشم دو بار کورتاژ شذه بود

الهی بگردممم

فقط موندم اگه باشه چیکارش کنم از نظر شرعی و عرفی که ۴ هفته اشکالی نداره بندازمش . البته شرعی و عرفیش اینه اصلت بچه نیاری تو این مملکت از بس اوضاش خرابه انگار هیزم بریزی تو آتیش

دقیقا ولی توهمین مملکت نمیزارن سقط کنیم

اصرار دارن هی بدبختارو بیشتر کنن اینگار همینایی که هستیم چبکار کردن برامون