2777
2789
عنوان

چرا بابام اینطوری می‌کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 31 پست

تو خیابون که میریم اگه شیشه سمت من پایین باشه و پشت چراغ قرمز باشیم و کنارم ماشین شیشه سمت منو میده پایین ی مدت کسی خونمون زندگی میمرد اینفد بد دل بود میگفت نیاز نیست بهش بیلی سلام کنی از اتاقت در نیل ابروم برد جلو طرف چقد خجالت کشیدم به حجاب و لباسم همیشه گیر میده همیشه همیشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والا باز بابام یه چی میذاره روش میره به مامانم میگه 

اینکه از مامانتون عذر خواهی کنی؟ کلا رابطتتون رو کلامی با پدرتون کم کنین احترامشون هم نگه دارین چون دنبال ی آتو هستن همه جا پخش کنن

خانومایی ک میان خونمون حجابشون مناسب نیس وقتی میرن پشت سرشون بد میگن دیدی فلانی چی پوشیده بود فلان بیسار هرکی رو تو گور خودش میزارن واقعا درک نمیکنم کل فامیل از دستش خسته شدن همه رو از دست داده حتی من که دخترش به نماز گیر میده به همه چی 

اینکه از مامانتون عذر خواهی کنی؟ کلا رابطتتون رو کلامی با پدرتون کم کنین احترامشون هم نگه دارین چون ...

اره سری پیشم بهم گفت که نمی‌خوام زیاد خانواده مادریتو الگو قرار بدی چه از نظر حجاب چه از نظر اخلاقی مثلا خاله هات باز میپوشن که پسرا تکاشون کنن😐 بعد به من میگه داییتم که دوست دختر داره وضعیت خانواده مادرت خرابه بعد من گفتم که اره میدونم دایی دوست دختر داره رفته به مامانم گفته که چرا سونیا میدونه که علیرضا دوست دختر داره چشم و گوش بچه من و شما باز کردین

خانومایی ک میان خونمون حجابشون مناسب نیس وقتی میرن پشت سرشون بد میگن دیدی فلانی چی پوشیده بود فلان ب ...

اره دقیقا حتی به مامانم چند وقت پیش داشت میگفت که بن فلانی سبک سره 😐

اره سری پیشم بهم گفت که نمی‌خوام زیاد خانواده مادریتو الگو قرار بدی چه از نظر حجاب چه از نظر اخلاقی ...

😂😂😂🤦🏻‍♀️واقعا آدم میمونه چی بگم

هرجی گفت فقط  سر تکون بده عزیزم اصلا بحثو باز نکن من کلاس تقویتی میرفتم منو میرسون اینقد ب پوششم گیر داد چند بار با اشک وارد کلاس شدم دیگه نرفتم کتابخونه میرفتم چون پسرا بودن سالن پسرا ی جا دیگس کلا ما دخترا در جداگانه داریم اصلا کاری بهم نداریم گفت من ی روز میام ببینم اون تو چخبره 😂😂😂مشاور تحصیلی گرفتم ب مرده هزار بار گفت این مثل خواهرت 😂😂

😂😂😂🤦🏻‍♀️واقعا آدم میمونه چی بگم هرجی گفت فقط  سر تکون بده عزیزم اصلا بحثو باز نکن من کلاس ...

ببین در حدی ذهنش خرابه که ما تو مراسم فوت یکی از بستگانمان شرکت کردیم من و یکی از دختر داییام رفتیم سمت مردا که تسلیت بگیم از اول تا آخر مدتی که ما اونجا بودیم آقا پوخ و سیخ بود که چرا اومدی سمت مردا:/ بعدم برگشت گفت که خوبه حالا کلتو نچرخوندی به کسی نگاه نکردی

بخدا آرزو بد موندم ی بار ی لباس بگیرم برا بیرون اشکم در نیاره در صورتی ک همه جاش اوکیه با خودش میرم ...

وااای اون روز بادی اسپلش زدم میخواستم برم کلاس اومد تو اتاقم که چیکار میکنی چرا بوی عطر میاد گفتم بابا اسپری زدم به وقت بو ندم شروع کرد سر و صدا کردن که تو نمیفهمی یه خانم از کنار یه آقا رد شه نباید بوش احساس بشه که آقاهه بگه ابن خانوم چقدر خوش بو بود بوی بد بدی بهتره تا بوی خوب بدی😐😐😐 حالا جالبیش اینه من اصلا عطر نزده بودمممم اسپری زیر بغل زده بودمممم