2777
2789

سلام دوستان من از صب تا شب تو خونه بیکارم و هیچ کاری ندارم جایی رو هم ندارم ک برم برای همین خیلی حوصلم سر میره و می‌خوام ی کاری رو شروع کنم ک هم درآمد داشته باشم هم سرم گرم بشه 

بعد بنظر شما کار طراحی و کاشت و... ناخن بهتره یا کراتین و....؟

منظورم از لحاظ بازار کار و اینجور چیزاس بنظرتون ب درآمد میرسم؟

از لحاظ اینک دست توش زیاده و خب منم تازه کارم بازار داره؟ میتونم درآمدی داشته باشم ؟

کسی تو اطرافیانتون بوده ک تازه شروع کنه و ب درآمد رسیده باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرمایید راحت باشید  گوشیم شارژش تموم شد متاسفانه 😂😐🤦🏻‍♀️

عه شما هم کویر پسندید 

وااای چقدرشبیه هم دیگه اییم 

از عکس پروف شروع شد تا اخرش خیلی شبیه هستیم 

بفرمایید خونه ما یه کلبه روستاییه تو کویر نایین  خوشحال میشم  خوشحالمون کنید و بیایبد اینجا 

عه شما هم کویر پسندید  وااای چقدرشبیه هم دیگه اییم  از عکس پروف شروع شد تا اخرش خیلی شبی ...

آره شب‌های کویر و شفق قطبی و جنگل ابر و...خیلی دوس دارم یا این جزایری ک آبهای چند رنگ داره ی جاش سبز رنگه ی جاش آبی و...

همزادمو پیدا کردم 😂😂

مرسی خیلی ممنونم ازت متاسفانه شرایطش نیس وگرنه خیلی دوس دارم ولی بازم خیلی ممنون ازتون بابت دعوتتون لطف دارید واقعا

امیدوارم هرچه سریعتر یکی ک همراه و همدم تون باشه رو پیدا کنید 💓